Kahreden Olay! 9 Aylık Hamile Kadın, Karnındaki Bebeğiyle Kazada Öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Kahreden Olay! 9 Aylık Hamile Kadın, Karnındaki Bebeğiyle Kazada Öldü

İzmir'de doğum sancısı başlayan 9 aylık hamile kadın, hastaneye yetiştirilmek istenirken kaza meydana geldi. Feci kazada anne ve karnındaki bebeği hayatını kaybetti.

11.09.2018 13:35  Güncelleme: 16:35

İzmir'in Konak ilçesinde, doğum sancısı başlayan 9 aylık hamile Ayşe Demir (22), hastaneye yetiştirilmek istenirken meydana gelen kazada karnındaki bebeğiyle öldü. Kazada yaralanan 5 kişiden eşi Vahaç Demir'in (26) de sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

OTOMOBİL İLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI

Kaza, bugün saat 06.30 sıralarında Gaziler Caddesi İZSU binası yakınlarında meydana geldi. Vahaç Demir yönetimindeki otomobil, karşı şeritten gelen minibüsle çarpıştı.

Kahreden Olay! 9 Aylık Hamile Kadın, Karnındaki Bebeğiyle Kazada Öldü

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Ayşe ve Vahaç Demir çiftini Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğer 4 yaralıyı da çevredeki hastanelere kaldırdı.

Kahreden Olay! 9 Aylık Hamile Kadın, Karnındaki Bebeğiyle Kazada Öldü

ANNE VE KARNINDAKİ BEBEĞİ KURTARILAMADI

Tedaviye alınan yaralılardan Ayşe Demir ve cinsiyeti öğrenilemeyen bebeği doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken, eşi Vahaç Demir yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Talihsiz kadının cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kahreden Olay! 9 Aylık Hamile Kadın, Karnındaki Bebeğiyle Kazada Öldü

HAMİLE EŞİNİ HASTANEYE YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIRKEN KAZA YAPTI

Bir çocuk annesi Ayşe Demir'in 9 aylık hamile olduğu, Vahaç Demir'in doğum sancısı başlayan eşini hastaneye yetiştirmeye çalışırken kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kahreden Olay! 9 Aylık Hamile Kadın, Karnındaki Bebeğiyle Kazada Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kahreden Olay! 9 Aylık Hamile Kadın, Karnındaki Bebeğiyle Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Başımız sağolsun: Yakın komşumdu Allah rahmet eylesin Mekanları cennet olsun inşallah: 17 0 Yanıtla
  • Kaytan Bıyıklı: şu güvensiz arabalara binmesinler artık! hem kendi canlarını hem karşıdakinin canını tehlikeye atıyorlar! parası ona yetiyorsa ne yapsın diyeceksiniz şimdi; bir şahin nereden baksan 10 bin tl gerekli hallerde doğum öncesi kontrollerde, doğum esnasında, doğum sonrası kontrollerde, hastaneye gidileceğinde taksiye verecekleri toplam para 10 bin TL yi bulmaz! onların araba keyfi olmayacak mı diyeceksiniz; evet olmayacak! parası o hurdaya binmeye yetiyorsa binmeyecek 3 9 Yanıtla
    Xxx: Olenn kadin cliondaydi 0 1 Arif: Ne zırvalıyorsun sen 0 0
  • Hayal: Ne alaka kazayı arabamı yaptı..sürücülerin dikkatsizliği..kaytan bey..lüks araba kaza yapmiyormu...Allah rahmet eylesin.kalanlara sabır versin.. 9 1 Yanıtla
  • Lastikçi : Allahım böyle acıları kimseye yaşattırma yarabbim. Bu acıya yürek dayanmaz. Allah rahmet eylesin kalanlarına sabr-ı cemil eylesin. 7 0 Yanıtla
  • Seher: Allah rahmet eylesin 3 0 Yanıtla
  • Kimse: İnsanlar hep konusur hayat boyledir aysem seni hep gordum bazen selamlastik bazen sadece tebesum ettik ama sana dair aklimda kalan duyunudeki o guze telasti ama buma ramen ibatetini aksatmadin allahi hatirladin eminim rabimde seni sevdigi kulari arasina aldi allah sana rahmet eylesin insallah 1 0 Yanıtla
  • Ensar: Allah rahmet eylesin indallah mekanın cennet olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement