Starbucks'ta kurşun yağdıran şahıs kendini böyle savundu: Birkaç camı kıracaktım - Son Dakika
3.Sayfa

Starbucks'ta kurşun yağdıran şahıs kendini böyle savundu: Birkaç camı kıracaktım

Adana'da "Filistin'de çocukların kanı akıyor" diyerek insanların oturduğu Starbucks'a pompalı tüfekle saldıran Oğuzhan G. tutuklandı. Şüpheli, "Pişmanım, bir anlık duygu çöküntüsüyle yaptım. Sadece birkaç camı kırma amacım vardı." dedi.

15.12.2023 10:20  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kahve zinciri Starbucks'a pompalı tüfekle saldıran kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hakim karşısına çıkan şüpheli, "Pişmanım, bir anlık duygu çöküntüsüyle yaptım" sözleriyle kendini savundu.

İNSANLARIN OTURDUĞU YERE KURŞUN YAĞDIRDI

13 Aralık günü Çukurova ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan Starbucks'a elinde pompalı tüfekle giren Oğuzhan G. (25) oturan vatandaşlara, " Filistin'de çocuklarının kanları akıyor burayı boşaltın" dedi. Ardından şüpheli, hedef gözetmeden iş yerine pompalı tüfekle defalarca ateş açtı. İçeride oturan vatandaşlar korkudan eşyalarını bırakarak kaçtı. Şüpheli daha sonra tekrardan silahı doldurarak 2 el daha iş yerinin camlarına ateş açtı. Bu anlar ise anbean iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Starbucks'a pompalı silahla saldıran kişi 'pişmanım bir anlık durum çöküntüsüyle yaptım' dedi tutuklanmaktan kurtulamadı

"PİŞMANIM, AMACIM BİRKAÇ CAMI KIRMAKTI"

Şüpheli Oğuzhan G., suç aletiyle birlikte olay yerinde geçen sivil polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemleri biten şüpheli adliyeye sevk edildi. Adana 2. Sulh Ceza Hakimliği'nde yargılanan Oğuzhan G. savunmasında, "Pişmanım, bir anlık duygu çöküntüsüyle yaptım. Sadece birkaç camı kırma amacım vardı. Etrafta kimse olmadığını görünce ateş ettim" dedi.

Oğuzhan G., 'silahla tehdit' ve 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklandı.

Starbucks'a pompalı silahla saldıran kişi 'pişmanım bir anlık durum çöküntüsüyle yaptım' dedi tutuklanmaktan kurtulamadı
Starbucks\'ta kurşun yağdıran şahıs kendini böyle savundu: Birkaç camı kıracaktım
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Starbucks'ta kurşun yağdıran şahıs kendini böyle savundu: Birkaç camı kıracaktım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Kaya: Bu tipleri satın almak çok kolay. 3 1 Yanıtla

Advertisement