Ağacı ateşe vermeye çalıştıkları anlar olay yaratmıştı! Zonguldak Valiliği iddiaları yalanladı - Son Dakika
3.Sayfa

Ağacı ateşe vermeye çalıştıkları anlar olay yaratmıştı! Zonguldak Valiliği iddiaları yalanladı

Geçtiğimiz günlerde ormanda bir ağacı yakmaya çalışan bir kişinin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Olay yaratan videonun Zonguldak'ta çekildiği iddia edilirken, Valilik tarafından yapılan açıklamada söz konusu görüntülerin kentte çekildiğine dair bir bulgunun tespit edilmediği belirtildi.

31.07.2021 12:42  Güncelleme: 15:22

Zonguldak'ta olduğu iddia edilen bir şahsın ormanlık alanda ateş yakma görüntüleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

VALİLİK: ÇAYCUMA'DA ÇEKİLDİĞİNE DAİR BİR BULGU TESPİT EDİLMEMİŞTİR

Video sonrası çalışma yapan Zonguldak Valiliği video ile ilgili görüntülerin Zonguldak'a ait olmadığını açıkladı. Zonguldak Valiliği tarafından yapılan açıklama şöyle "Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamada Çaycuma İlçemizde bir şahsın yangın çıkarmaya çalıştığı iddiasına ait sosyal medya paylaşımı ile ilgili olarak güvenlik güçlerimizce yapılan incelemede, görüntülerin Çaycuma'da çekildiğine dair bir bulgu tespit edilmemiştir. Konu ile ilgili araştırma devam etmektedir."

Ağacı ateşe vermeye çalıştıkları o an kamerada
Ağacı ateşe vermeye çalıştıkları anlar olay yaratmıştı! Zonguldak Valiliği iddiaları yalanladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ağacı ateşe vermeye çalıştıkları anlar olay yaratmıştı! Zonguldak Valiliği iddiaları yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement