Akyazı'da halk otobüsünde çıkan kavgada döner bıçağıyla yaralanan şüpheli serbest bırakıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Akyazı'da halk otobüsünde çıkan kavgada döner bıçağıyla yaralanan şüpheli serbest bırakıldı

Akyazı\'da halk otobüsünde çıkan kavgada döner bıçağıyla yaralanan şüpheli serbest bırakıldı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde halk otobüsünde çıkan kavgada bir kişiyi döner bıçağıyla yaralayan şüpheli serbest bırakıldı. İnönü Mahallesi Ada Caddesi Dokurcun durağında yaşanan olayda, Orhan Ç. ile Erkan A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Orhan Ç, durağın yanındaki dükkandan aldığı döner bıçağıyla Erkan A'yı yaraladı ve olay yerinden kaçtı. Şüpheli, polis tarafından yakalandıktan sonra serbest bırakıldı.

08.09.2023 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde halk otobüsünde çıkan kavgada bir kişiyi döner bıçağıyla yaralayan şüpheli serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, İnönü Mahallesi Ada Caddesi Dokurcun durağında halk otobüsüne binen ve küfürlü konuştuğu iddia edilen Orhan Ç. (35) ile Erkan A. arasında tartışma çıktı.

Otobüsten inen Orhan Ç, durağın yanındaki dükkandan döner bıçağını alıp, otobüsün içinde bulunan Erkan A'yı yaralayıp olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalesinin ardından Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erkan A, daha sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Umuttepe Kampüsü'ne sevk edildi.

Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bölgedeki bir kahvehanede yakalanan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Akyazı'da halk otobüsünde çıkan kavgada döner bıçağıyla yaralanan şüpheli serbest bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement