Park halindeki elektrikli bisiklet alev topuna döndü - Son Dakika
3.Sayfa

Park halindeki elektrikli bisiklet alev topuna döndü

Park halindeki elektrikli bisiklet alev topuna döndü

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde kaldırıma bırakılan park halindeki elektrikli bisiklet bir anda alev aldı. Elektrikli bisikletin bataryalarının patlamasıyla çevredekiler korku yaşadı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı.

01.03.2024 17:18  Güncelleme: 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde kaldırıma bırakılan park halindeki elektrikli bisiklet alev topuna döndü. O anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

BATARYALARI PATLADI

Yangın, Ömercikler Mahallesi Yahyalı Caddesi üzerinde meydana geldi. Kaldırıma bırakılan park halindeki elektrikli bisiklet bir anda alev aldı. Saniyeler içerisinde alev topuna dönen elektrikli bisikletin bataryaları patlarken, çevredekiler korku yaşadı.

Çevredeki vatandaşların yangın tüpleri ile müdahalesi neticesinde alevler kontrol altına alındı. O anlar ise cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Çıkan yangın neticesinde elektrikli bisiklet kullanılamaz hale geldi.

Park halindeki elektrikli bisiklet alev topuna döndü
Park halindeki elektrikli bisiklet alev topuna döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Park halindeki elektrikli bisiklet alev topuna döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İSMAİL KILINÇ: O yeni diye bildiğiniz elektrikli araçlar aslında ilkel yani daha önce bulunup kayıp oldular ve şimdi piyasalarda son teknoloji olarak görüyorsunuz.ŞİMDİ İŞİN ÖZÜ O LPG ARAÇLARDAN DAHA TEHLİKELİ OLDUĞUNU BİLMENİZ bilmiyorum diyorsanız araştırmanızı tavsiye ederim. 6 13 Yanıtla

Advertisement