Ankara'da Alacak Verecek Tartışması Sonucu Arkadaşını Öldüren Şahıs Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da Alacak Verecek Tartışması Sonucu Arkadaşını Öldüren Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Ankara'nın Mamak ilçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı arkadaşını silahla öldüren şahıs ve diğer şüpheli, polis tarafından gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Olayın ardından yapılan araştırmada, şüphelinin arkadaşıyla alkol aldıkları sırada tartışma çıktığı ve şahsın silahla ateş ederek arkadaşını öldürdüğü belirlendi.

26.09.2023 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arkadaşını öldüren şahıs ile diğer şüpheli adliyeye sevk edildi

ANKARA - Ankara'da alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı arkadaşını silahla öldüren şahıs ve diğer şüpheli adliyeye sevk edildi.

Dün akşam saat 20.30 sıralarında Mamak'ta silahlı kavga olayı ihbarı üzerine olay yerine giden Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, beyaz renkli bir aracın sağ koltuğunda oturan Hüseyin Hakan isimli şahsın ateşli silah ile vurularak öldüğünü tespit etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan araştırma sonucu, araç sürücüsünün A.Ç. olduğu tespit edilerek yakalandı. A.Ç. ile yapılan görüşmede şüphelinin S.D. isimli şahıs olduğu ve gündüz beraber alkol aldıklarını, alacak verecek sebebiyle aralarında tartışma çıktığını öne sürdü. Hüseyin Hakan'ın bıçak çektiğini ve S.D.'nin silahla ateş ederek Hüseyin Hakan'ı öldürdüğünü beyan etmesi üzerine şüpheli S.D. suç aleti tabanca ile gözaltına alındı.

Ankara\'da Alacak Verecek Tartışması Sonucu Arkadaşını Öldüren Şahıs Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da Alacak Verecek Tartışması Sonucu Arkadaşını Öldüren Şahıs Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement