Ankara'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza, Hacıyolu Sokak ile Binektaşı Sokak'ın kesiştiği yerde meydana geldi. Ters yönden gelen bir otomobil ile tünelden çıkan başka bir otomobil çarpıştı ve her iki araç da savruldu. Kazada, yolcu koltuğunda bulunan bir kişi hayatını kaybederken, iki aracın sürücüsü yaralandı.

14.02.2024 02:46  Güncelleme: 02:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

ANKARA - Ankara'nın Çankaya ilçesinde iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza akşam saatlerinde Çankaya ilçesinde Hacıyolu Sokak ile Binektaşı Sokak'ın kesiştiği yerde meydana geldi. İddialara göre ters yönden gelen 42 Y 2538 plakalı otomobil ile tünelden çıkan 06 EZ 1533 plakalı Dacia marka otomobil yolun kesiştiği yerde çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile iki araç da savruldu. 42 Y 2538 plakalı otomobilin yolcu koltuğunda bulunan şahıs hayatını kaybederken iki aracın sürücüsü ise yaralandı.

Ankara\'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement