3 aylık bebeğin 2 gün önce yanarak öldüğü evde tekrar yangın çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

3 aylık bebeğin 2 gün önce yanarak öldüğü evde tekrar yangın çıktı

Antalya'da 3 aylık Meva bebeğin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan yangının olduğu dairede bugün de yangın çıktı. Yangında evde kimsenin olmadığı öğrenilirken apartman sakinleri büyük panik yaşadı. Yan dairede kalan bir vatandaş ise yangını duyup olay yerine gelerek evdeki 3 kedisini dumandan etkilenmeden kurtardı.

22.03.2024 11:02  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da üniversite okuyan ve 3 aylık bebeği olan Şeval Çalı, bebeği Meva'yı uyuttuktan sonra ailesine teslim ederek üniversitedeki sınavına gitmek üzere yola koyuldu. Evde, elektrik sobasından çıktığı değerlendirilen yangında Çalı'nın 3 aylık bebeği can verdi. Acı olayın üzerinden geçen 2 gününü ardından aynı dairede yine yangın çıktı. O sırada evde kimsenin olmaması daha büyük bir tehlikenin önüne geçti.

3 aylık bebeğin yanarak öldüğü evde 2 gün sonra tekrar yangın çıktı

EVDEN YÜKSELEN ALEVLERİ GÖRENLER İTFAİYEYİ ARADI

Yangın, saat 08.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi 2799 Sokak üzerinde yer alan 4 katlı apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi. Evden duman ve alevlerin yükseldiğini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Adrese itfaiye, sağlık ekibi ve polis sevk edildi. İtfaiye ekipleri kapıyı kırarak içeriye girip alevlere müdahalede bulunurken, apartman sakinleri de panikle kendini dışarıya attı. Yanan dairede kimsenin olmadığı öğrenilirken, itfaiyenin yarım saatlik çalışmasıyla yangın söndürüldü.

3 aylık bebeğin yanarak öldüğü evde 2 gün sonra tekrar yangın çıktı

YANAN EVDEN 2 GÜN ÖNCE YÜKSELEN ALEVLERDE BEBEĞİ CAN VERDİ

Evde meydana gelen yangında acı bir tesadüf vardı. 2 gün önce, Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde okuyan Şeval Çalı, 3 aylık bebeğini uyutup ailesine emanet ettikten sonra sınava gitmiş ve evde çıkan yangında 3 aylık Meva bebek can vermişti. Eve dönen Şeval Çalı, bebeğinin hayatını kaybettiğini öğrenince sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Meva'nın cansız bedeni ise savcı incelemesi ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından küçük bir tabutla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

3 aylık bebeğin yanarak öldüğü evde 2 gün sonra tekrar yangın çıktı

"KEŞKE CANA GELECEĞİNE MALA GELSEYDİ"

Yanan evin bitişiğindeki dairede oturan İbrahim Çap, sabah işten geldiğinde ise yangını görünce büyük panik yaşadı. Kimsenin olmadığı evde 2'si tekir biri British cinsi 3 kedisini çıkarmak için apartmana girdi. Kedilerini kucaklayıp evden çıkartan Çap, aracına koydu.

Kedilerinin çok korktuğunu belirten İbrahim Çap, "Canlarımızı kurtardık. Bir tanesi British, 2'si tekir olmak üzere 3 kedim yan dairedeydi ama dumanlar gelmişti. Gelmeseydik belki kedilerim hayatını kaybedecekti. Çok korkmuşlar. Bu ev 3 gün önce de yanmıştı. Komşularımızın ilk çocuklarıydı. Çok üzüldük ve yıprandık. Keşke mala gelseydi de cana gelmeseydi" dedi. Daha önce elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıktığı değerlendirilen yangının, tekrar çıkış nedeni araştırılıyor.

3 aylık bebeğin yanarak öldüğü evde 2 gün sonra tekrar yangın çıktı
3 aylık bebeğin 2 gün önce yanarak öldüğü evde tekrar yangın çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 3 aylık bebeğin 2 gün önce yanarak öldüğü evde tekrar yangın çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement