Artvin'de sağanak yağış heyelanlara neden oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Artvin'de sağanak yağış heyelanlara neden oldu

Artvin'de sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu devam eden sağanak yağışlar sonucunda farklı noktalarda heyelanlar meydana geldi. Artvin-Erzurum ve Artvin-Ardahan devlet karayolları ulaşıma kapandı. Heyelanlar nedeniyle yol çift taraflı trafiğe kapatıldı ve karayolu ekipleri çalışmalara başladı.

06.01.2024 03:02  Güncelleme: 03:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'de sağanak yağış heyelanlara neden oldu

ARTVİN - Artvin'de sabah saatlerin de etkili olan ve gün boyu devam eden sağanak yağış nedeniyle farklı noktalarda heyelanlar meydana geldi. Heyelan nedeniyle Artvin- Erzurum ve Artvin- Ardahan devlet karayolu ulaşıma kapandı.

Artvin'de etkili olan sağanak yağış heyelanlara neden oldu. Yamaçtan kopan kaya ve toprak kütleleri karayolu ve köy yollarını ulaşıma kapadı. Artvin-Erzurum Devlet Karayolunun 6'ncı kilometresi (Deriner 3 Tüneli girişi) heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle yol çift taraflı trafiğe kapatıldı.

Öte yandan Artvin-Ardahan Devlet Karayolunun 13 ve 26'ınci kilometreleri arasında farklı noktalarda heyelanlar meydana geldi. Belli bölgelerde trafiğin akışına kontrollü olarak sağlanırken, 26'inci kilometrede meydan gelen heyelan nedeniyle karayolu ulaşıma kapatıldı. Bölgeye sevk edilen karayolu ekipler çalışmalarına başladı.

Artvin\'de sağanak yağış heyelanlara neden oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Artvin'de sağanak yağış heyelanlara neden oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement