Aydın-Muğla Karayolu'nda motosiklet kazası: 1 ölü - Son Dakika
3.Sayfa

Aydın-Muğla Karayolu'nda motosiklet kazası: 1 ölü

Aydın-Muğla Karayolu\'nda motosiklet kazası: 1 ölü

Aydın-Muğla Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazada, Osman Öğünçlü isimli sürücü refüje çarptı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Öğünçlü'nün evli ve bir çocuk babası olduğu, Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler'in de damadı olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

24.12.2023 17:42  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosiklet kazasında ölen gencin son paylaşımı yürek burktu

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden iş adamı Osman Öğünçlü: "Kötüyü çağırma"

AYDIN - Aydın- Muğla Karayolu'nda geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden iş adamı Osman Öğünçlü'nün sosyal medyadaki son paylaşımı yürek burktu.

Kaza, Muğla-Aydın Karayolu üzerinde Yatağan Yava Mahallesi sınırları içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yatağan'dan Çine yönüne doğru seyir halinde olan Osman Öğünçlü idaresindeki 09 V 1034 motosiklet, aynı yönde ilerleyen O.H. yönetimindeki 09 AID 791 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile devrilen motosikletten yere düşen iş adamı Öğünçlü, metrelerce sürüklendi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Öğünçlü'nün hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri incelemesinin ardından Öğünçlü'nün cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen sosyal medyadaki son paylaşımı ise yürek burktu. İşletmeciliğini yaptığı akaryakıt istasyonundan benzin alan Öğünçlü'nün, istasyon personeli ile aralarında geçen diyalog ise dikkat çekti.

Sosyal medyada yapılan paylaşımda Öğünçlü'nün personeli, "Osman, o kadar araba var. Bırak şu motor işlerini. Binme şuna" diyerek uyarı yaparken, Öğünçlü'nün "Kötüyü çağırma" diyerek yanıt verdiği görüldü. Talihsiz genç, kask kamerasıyla çektiği görüntüleri sosyal medya hesabında "Günlük en çok aldığım nasihat" notuyla paylaştı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aydın-Muğla Karayolu'nda motosiklet kazası: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement