Bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yabancı uyruklu şahısların kaldığı apartman dairesinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olay sonrası hayatını kaybeden kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi ve soruşturma devam ediyor.

21.11.2023 10:15  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da yabancı uyruklu bir kişinin öldürülmesiyle ilgili 5 kişi gözaltına alındı

BURSA - Bursa Gemlik'te sabah saatlerinde meydana gelen cinayet olayına karıştığı belirlenen yabancı uyruklu şüpheliler ilçe emniyet müdürlüğü asayiş bürosu ekiplerinin takibi sonrası yakalanarak gözaltına alındı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yabancı uyruklu şahısların kaldığı apartman dairesinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Ilıca Caddesi üzerinde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Yabancı uyruklu şahıslar arasında başlayan tartışma bir anda bıçaklı kavgaya dönüşünce, çıkan arbedede 3 kişi bıçaklandı. Ağır yaralanan bir kişi hayatını kaybederken, yaralı 2 kişi olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Aldığı bıçak darbeleri ile hayatını kaybeden ismi öğrenilemeyen şahsın cenazesi, nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli tıp kurumuna gönderildi.

Polis yaptıkları çalışmanın ardından cinayet olayına karıştıkları belirlenen zanlıları Bursa'da tespit ettikleri adreste yakalayarak gözaltına aldı ve Gemlik'e getirdi.

Cinayetle alakalı soruşturma ilçe emniyet müdürlüğünde genişletilerek sürdürülüyor.

Bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement