Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı

Elazığ\'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kovancılar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde satışı yaptığı belirlenen şahıslara yönelik harekete geçti. Operasyon sonucunda Elazığ'da 5, Ağrı'da ise 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15.01.2024 14:55

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde çalışma yapan Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kovancılar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ortak operasyon düzenlendi. Uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisi elde edilen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda Elazığ'da 5, Ağrı'da ise 2 şüpheli gözaltına alındı. Daha sonra adliyeye sevk edilen 7 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement