Erzurum'da donmadan dolayı el freni çekilemeyen araçlar kazalara sebep oluyor - Son Dakika
3.Sayfa

Erzurum'da donmadan dolayı el freni çekilemeyen araçlar kazalara sebep oluyor

Erzurum\'da donmadan dolayı el freni çekilemeyen araçlar kazalara sebep oluyor

Erzurum'da kış aylarında donmadan dolayı araçların el frenleri çekilemediği için istenmeyen kazalar meydana geliyor. Palandöken ilçesinde bir vatandaşın aracı el freni çekilemediği için yokuş aşağı hareket ederek apartmanın bahçe duvarına çarptı. Neyse ki kazada kimse yaralanmadı. Erzurum'da düşen hava sıcaklıkları nedeniyle araçlarda el frenleri çekilmediği için benzeri kazalar sıkça yaşanıyor.

13.02.2024 10:28  Güncelleme: 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da kış aylarından donmadan dolayı araçlarının el frenini çekemeyen vatandaşlar zaman zaman istenmeyen kazaları yaşıyor.

Palandöken ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde bir vatandaş park ettiği aracının el frenini soğuk havadan dolayı çekemedi. Bir süre sonra yokuş aşağı hareket eden araç yolun karşısındaki apartmanın bahçe duvarından düştü. Yaklaşık 5 metrelik duvardan aşağıya düşen araçta kimsenin olmaması feci bir kazanın da önüne geçti. Erzurum'da özellikle eksilerin altına düşen hava sıcaklıkları nedeniyle balataların yapışmaması için araçlarda el frenleri çekilmiyor. Bu da benzeri kazaları beraberinde getiriyor. Bahçe duvarına uçan araç daha sonra vinçle yerinden çıkarıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Erzurum'da donmadan dolayı el freni çekilemeyen araçlar kazalara sebep oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement