Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu - Son Dakika
3.Sayfa

Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu

Karaman'da bir ekmek fırınında çalışan genç, dalgınlığı sonucu kolunu hamur makinesine kaptırarak elini bileğinden kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genç, yapılan müdahalenin ardından kopan eliyle birlikte Konya'da bir hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

19.04.2024 10:16

Karaman'da meydana gelen iş kazası acı sonla bitti. Ekmek fırını çalışanı, henüz bilinmeyen nedenle kolunu hamur makinesine kaptırdı. Eli, bilek kısmından kopan çalışan, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralının tedavisi sürüyor.

SAĞ ELİ BİLEĞİNDEN KOPTU

Olay, Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunan bir ekmek fırınında yaşandı. Fırında işçi olarak çalışan Suriye uyruklu M.D. bir anlık dalgınlığı sonucu kolunu hamur makinesine kaptırdı. Olayda M.D.'nin sağ eli bileğinden koptu. Eli kopan genç baygınlık geçirirken, ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekmek fırınında korkunç kaza: Kolunu hamur makinesine kaptıran çalışanın eli koptu

YARALI, ÖZEL HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Adrese giden sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan genç, daha sonra kopan eliyle birlikte Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. M.D. burada yapılan müdahalenin ardından organ nakil çantasına konan eliyle birlikte ambulansla Konya'da özel bir hastaneye sevk edildi.

Ekmek fırınında korkunç kaza: Kolunu hamur makinesine kaptıran çalışanın eli koptu

HAMUR MAKİNESİNDE İNCELEME YAPILDI

Olay yeri inceleme ekibi de fırındaki hamur makinesinde inceleme yaptı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Yaralının tedavisi devam ediyor.

Ekmek fırınında korkunç kaza: Kolunu hamur makinesine kaptıran çalışanın eli koptu
Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Rifat Matur: iş güvenliği sıfır bu ülkede 30 2 Yanıtla
  • Gregor Samsa: Öncelikle acil şifalar diliyorum.Muhtemelen bir şey olmaz kafası neden olmuştur yine. İnsana gösterilen değer bu. 11 0 Yanıtla
  • Aa: kesildi ise Konya'da iyi hocalar var.Dikilebilir.ancak eğer zorlama çekilme sonucu koptuysa çok hasar almıştır zor maalesef geçmiş olsun 5 1 Yanıtla

Advertisement