İmralı Adası'nda Batan Gemideki Mürettebatın Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
3.Sayfa

İmralı Adası'nda Batan Gemideki Mürettebatın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

İmralı Adası\'nda Batan Gemideki Mürettebatın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

İmralı Adası açıklarında batan kuru yük gemisindeki mürettebatı arama çalışmaları 3. gününe girerken, 705 personel ile yapılan çalışmalar devam ediyor. İstanbul Tuzla'daki tersanelerde bakımdan çıkan geminin fotoğrafı ortaya çıktı. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, kayıp denizcilerin cesedine ulaşıldığı iddialarını yalanladı.

17.02.2024 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İmralı Adası güneyinde batan kuru yük gemisindeki mürettebatı arama çalışmaları 3. gününe girerken sabah saatlerinde başlayan çalışmalar 705 personel ile sürüyor. Ayrıca geminin İstanbul Tuzla'daki tersanelerde bakımdan çıktıktan sonraki fotoğrafı ortaya çıktı. İki denizcinin cesedinin tespit edildiğine dair iddiaları da Bursa Valisi Mahmut Demirtaş yalanladı.

Balıkesir'in Marmara Adası ilçesinden yola çıktıktan sonra fırtınaya yakalanıp İmralı Adası açıklarında batan mermer tozu yüklü gemide bulunan 6 mürettebattan halen haber alınamadı. Arama çalışmaları gece boyunca da devam ederken 3. günün ilk ışıklarıyla birlikte yeniden havadan, karadan ve denizden arama çalışmaları 705 personel ile sürüyor. Ayrıca geminin İstanbul Tuzla'daki tersanelerde bakımdan çıktıktan sonraki fotoğrafı ortaya çıktı.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, 3.'üncü gününde kayıp denizcilerin ikisinin cesedine ulaşıldığı veya tespit edildiği yönündeki iddiaları yalanlayarak bunun gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Vali Demirtaş, ayrıca arama kurtarma çalışmalarına ilişkin kayıp denizcilerin aileleri ile görüşüp onları da bilgilendirdi - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İmralı Adası'nda Batan Gemideki Mürettebatın Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement