Interpol'ün aradığı Rus İzmir'de yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Interpol'ün aradığı Rus İzmir'de yakalandı

Interpol tarafından mavi bültenle aranan bir Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir Emniyeti ekiplerinin dikkatiyle Güzelbahçe ilçesinde yakalandı. Yakalanan şahıs, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

18.04.2024 09:15  Güncelleme: 09:18

Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı Interpol tarafından mavi bültenle aranan Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde yakalandı.

EKİPLER ŞÜPHELENİNCE ORTAYA ÇIKTI

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısları yakalamaya yönelik yaptığı çalışmalarda bir kişiden şüphelendi. Yapılan kimlik soruşturmasında şüphelinin Rusya vatandaşı A.B. olduğu ve dolandırıcılık suçundan Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı Interpoltarafından mavi bültenle arandığı ortaya çıktı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı, işlemleri için emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan dolandırıcı A.B., adli makamlara sevk edildi.

Interpol\'ün aradığı Rus İzmir\'de yakalandı
Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Beykozlu: Bu yurdu kurtaran şehitlerimiz Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk kemikleri sızlıyordur elek gibi oldu Ülke … 36 9 Yanıtla
  • salihb: Ülkemize bak İnterpol suçlular şubesi gibi. 35 1 Yanıtla
  • CHİCHARİTO: MAŞALLAH HER IRKTAN ÇETE BAŞLARI BİZDE. 29 0 Yanıtla

Advertisement