Giyim firmasında çalışan kadın, Cumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltına alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Giyim firmasında çalışan kadın, Cumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltına alındı

İstanbul'da bir giyim firmasının mağazasında şube müdürü olarak görev yapan Müjde Çapar İnan, sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren görüntüler paylaştığı gerekçesiyle gözaltına alındı. İnan, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

06.02.2024 13:02  Güncelleme: 04:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da bir giyim firmasında mağazada şube müdürü olarak görev yapan Müjde Çapar İnan, sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten gözaltına alındı.

İddiaya göre Mavi isimli giyim firmasının mağaza zincirindeki bir şubesinde müdür olan Müjde Çapar İnan isimli kadın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hareket ettiği görüntüleri sosyal medyada yayınladı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından polis İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlilerince, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yürüttü.

EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

4 Şubat'ta sosyal medya kullanıcısı kadının, devlet erkanlarına ve Türkiye'de yaşayan vatandaşlara yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı belirlendi. Yapılan çalışmalar neticesinde kimlik bilgileri belirlenen Müjde Çapar İnan evinde gözaltına alındı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Adli makamlara sevk edilen İnan, yurt dışı çıkış yasağı ve haftanın iki günü imza vermek şartı ile adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Giyim firmasında çalışan kadın, Cumhurbaşkanı\'na hakaretten gözaltına alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Giyim firmasında çalışan kadın, Cumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Serkan Basar: sevmeye bilirsin eleştirede bilirsin ama saygısızlık yapamazsın 630 282 Yanıtla
  • OĞUZ İÇEN : BENDE BAZI YAPILAN SİYASETİNİ SEVMİYORUM LAKİN HAKARET ETME HAKKIM YOK OLAMAZDA,KİM OLURSA OLSUN KENDİSİNİ SEVMESEN BİLE MAKAMINI SEVMEK ZORUNDASIN ÇÜNKÜ O MAKAM HEPİMİZİN,KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ,MAKAMLAR KALICI İNSANLAR GEÇİCİDİR.DEPREM KONUTLARI 1 YIL GİBİ ZAMANDA YAPILDI,ÜSTÜNE MÜSTEKİL KÖY EVLERİDE YAPILIP TESLİM EDİLDİ VE EDİLMEYE DEVAM EDECEK,ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR,VEFAT EDENLERE RAHMET KALANLARA İSE SABIRLIKLAR DİLERİM,HAYIRLI KANDİLLER 392 201 Yanıtla
  • salihb: Şahsa sevgin olmayabilir. Ancak makama saygı göstermek zorundasın. 404 148 Yanıtla
  • Şbn Şbn: Tutuklansın 301 232 Yanıtla
    Serkan ergezer : Yargıtay başkanı gibi konuştun be abi MİLLET PAHALİLİKTAN NE DİCEGİNİ ŞAŞIRDI KOLAY GELSİN 5 14
  • süleyman hakan gökşen: herkes haddini bilecek, hakaret edersen, hakaret görürsün, cumhurbaşkanı da haddini bilecek, burası babasının çiftliği değil, kendisi istediği gibi konuşursa, karşısındakiler de konuşur. 143 249 Yanıtla
  • cemal köse: Yahu böle saçmalık mı olur. Eleştiriye açık olsunlar . 115 191 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: ne demiş hanım? onu da yazsanıza... 217 32 Yanıtla
  • Durmarket Cam Damacana: böyle kendini bilmezleri neden hala konuştururlar ne istiyorlar halen güzel ülkemizden çalışıp çabaladında sanai devlet erkanında yermi vermediler cumhurreisi oluyum dedinde engelmi oldular nedir bu kin yazıklar olsun 126 97 Yanıtla
  • günahkar kisi5: HERKES BU KIZ GİBİ KONUŞURSA BELKİ BİŞEY DEĞİŞİR 74 127 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement