İstanbul'da terörden aranan 11 firari yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da terörden aranan 11 firari yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütüne üye olma suçundan aranan 11 firariyi operasyonla gözaltına aldı. Firariler arasında FETÖ/PDY ve PKK/KCK üyeleri de bulunuyor. 11 şüpheliden biri adli kontrol hükümleriyle serbest bırakılırken, diğer 10 şüpheli tutuklandı.

26.02.2024 12:52  Güncelleme: 12:54

İstanbul'da terörden aranan 11 firari yakalandı

İSTANBUL - İstanbul'da terör örgütüne üye olma suçundan haklarında yakalama kararı bulunan 11 firari operasyonla gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde, terör suçları kapsamında firar durumda olan şahısların yakalanması ile ilgili olarak çalışma başlattı. Haklarında silahlı terör örgütüne üye olma suçlarından yakalama kararı bulunan ve firarilerin yakalanması amacıyla, 25 Şubat tarihinde düğmeye basıldı. Hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yakalama kararı bulunan ve aralarında örgütün sözde il imamı, Bylock kullanıcısı ve kamu görevlerinden ihraç edilen şahısların da bulunduğu 10 şahıs ve hakkında PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yakalama kararı bulunan 1 şahıs olmak üzere toplam 11 şüpheli yakalandı. Adli makamlara sevk edilen 11 şüpheli şahıstan, 1 şahıs hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, 10 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul\'da terörden aranan 11 firari yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da terörden aranan 11 firari yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement