İzmir'de iftar öncesi tartışan yaşlı çiftin kavgası cinayetle sonuçlandı - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de iftar öncesi tartışan yaşlı çiftin kavgası cinayetle sonuçlandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde iftar öncesi tartışan yaşlı çiftin kavgası cinayetle bitti. 66 yaşındaki adam, karısını 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından cinayet şüphelisi polis merkezine giderek olayı itiraf etti.

19.03.2024 21:05  Güncelleme: 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, akşam saatlerinde Karabağlar ilçesine bağlı Öğretmen Rasime Şeyhoğlu Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.T. (66) ile karısı İpek Tarhan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenerek kavgaya dönüşmesi sonucu H.T. mutfaktan aldığı bıçakla karısını defalarca bıçakladı ve evden çıktı. Gürültüyü duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede talihsiz kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Karısını bıçaklayarak öldüren cinayet şüphelisi H.T.'nin ise polis merkezine giderek olayı itiraf ettiği ve teslim olduğu öğrenildi.

İzmir'de iftar öncesi tartışma cinayetle sonuçlandı

BİR ANDA GÖZÜ DÖNDÜ

Cinayet şüphelisi koca H.T.'nin emniyetteki ifadesinde, eşinin psikolojik sorunlarının olduğunu, tartışma esnasında karısının kendisine saldırıp küfür ettiğini, bu esnada bir anda gözü dönerek karısını bıçaklamaya başladığını söylediği öğrenildi.

İzmir'de iftar öncesi tartışma cinayetle sonuçlandı

DEPREMİN ARDINDAN İZMİR'E YERLEŞMİŞLER

Öte yandan çiftin 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından Malatya'dan İzmir'e yerleştikleri, iki çocuk sahibi oldukları, çocuklarından birinin İstanbul'da üniversite okuduğu öğrenildi.

Cinayete kurban giden İpek Tarhan'ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İzmir\'de iftar öncesi tartışan yaşlı çiftin kavgası cinayetle sonuçlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de iftar öncesi tartışan yaşlı çiftin kavgası cinayetle sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yıldıray küçük: Yazıklar olsun,gücü kadınlara yeten ,çocuklara yeten ,kendinden daha güçsüz bir kişiyede şiddet ve baskı uygulayan, ne insandır,ne erkek ,hele adam hiç değildir.Türkiye'de İnsanların acilen ekonomik ve psikolojik desteklerini devletin sağlaması,psikolojik desteği almayanlara katı ağır cezalar,yaptırımlar uygulamasıyla kültür haline getirilmesi gerekir.Bunun için okullarda eğitim verilmeli çocuk yaşta başlanırsa belki ileride çocuklarımız daha sağlıklı büyür. 48 4 Yanıtla

Advertisement