Konya'da Tırın Dorsesine Çarpan Otomobil Sürücüsü Ağır Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Konya'da Tırın Dorsesine Çarpan Otomobil Sürücüsü Ağır Yaralandı

Konya\'da Tırın Dorsesine Çarpan Otomobil Sürücüsü Ağır Yaralandı

Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tırın dorsesine arkadan çarpan otomobil sürücüsü ağır yaralandı. Yaralı sürücü, Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra hava ambulansıyla Konya'ya sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

03.03.2024 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Kulu ilçesinde tırın dorsesine otomobilin arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, ilçeye bağlı Ömeranlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.E.G. idaresindeki 09 EJ 038 plakalı Opel marka otomobil, sürücüsünün ismi alınamayan tırın dorsesine arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü M.E.G. yaralandı. İhbarı üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından yaralı sürücü, Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücü yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesinin bulunması üzerine hava ambulansıyla Konya'ya sevk edildi. Kazada yaralanan sürücünün Aydın'da jandarma astsubay çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. Astsubay M.E.G.'nin Konya'da bir şehit yakınını ziyaret ettikten sonra Ankara'ya doğru yola çıktığı, bu sırada kaza geçirdiği belirtildi. Kaza haberinin ardından Kulu İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Osman Hasdemir de yaralı astsubaya hava ambulansına kadar eşlik etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Konya'da Tırın Dorsesine Çarpan Otomobil Sürücüsü Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement