Kütahya'da yeniden açılan pavyonlar ikinci kez kapatıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Kütahya'da yeniden açılan pavyonlar ikinci kez kapatıldı

Kütahya\'da yeniden açılan pavyonlar ikinci kez kapatıldı

Kütahya'da valilik tarafından kapatıldıktan 3 ay sonra mahkemenin verdiği kararla yeniden açılan pavyonlar Bursa Bölge İdare Mahkemesi'nin ruhsatlarını iptal etmesiyle ikinci kez mühürlenerek kapatıldı. Kütahya Valisi Musa Işın, daha önce pavyonların kapatılmasıyla ilgili olarak, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" demişti.

13.04.2024 20:10  Güncelleme: 20:15

Kütahya'da kapatıldıktan 3 ay sonra İdare Mahkeme'nin verdiği yürütmeyi durdurma kararıyla açılan pavyonlar, Bursa Bölge İdare Mahkemesi'nin ruhsatlarını iptal etmesiyle ikinci kez mühürlenerek kapatıldı.

KAPATILAN PAVYONLAR YENİDEN AÇILMIŞTI

Kütahya Valiliği, ocak ayında pavyonların bulunduğu bölgede artan asayiş ve narkotik olayları nedeniyle 10 işletmenin faaliyetini süresiz olarak kapattı. Ruhsatları iptal edilen işletmeler polis eşliğinde bölgeye gelen Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlendi. Üç aylık sürenin ardından Kütahya İdare Mahkemesi, işletmelerin başvurusu üzerine kapatma hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi. İşletmelerde Ramazan Bayramı'nın birinci günü itibariyle yeniden faaliyete geçti.

İKİNCİ KEZ MÜHÜRLENDİ

Bursa Bölge İdare Mahkemesi'nin ruhsatlarla ilgili iptal kararını gerekçe gösteren Kütahya Emniyet Müdürlüğü ve Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri işletmeleri kapatacaklarını sahiplerine tebliğ etti. İşletmeler, geniş güvenlik önlemleri arasında zabıta ekiplerince yeniden mühürlenerek, faaliyetlerine son verildi.

"ORASI TAM BİR BATAKLIK"

Kütahya Valisi Musa Işın pavyonların kapatılmasıyla ilgili şunları söylemişti: "Allah bin defa razı olsun sizden, bugüne kadar nerede idiniz diyeceksiniz. Size verdiklerimiz, yazdıklarımız resmi rakamlar. Ama bir de kayıtlara geçmeyen, paylaşamayacağımız şeyler var. Orası tam bir bataklık. Adam öldürme var, gasp var, uyuşturucu var, kadın ticareti var. Suçun her türlüsü, rezalet, kepazelik var. Silah kaçakçılığı var, silah sıkma var. Orası tam bir bataklık.

Kütahya'da yeniden açılan pavyonlar ikinci kez mühürlendi
Kütahya Valisi Musa Işın

"DEVLET ELİYLE AÇILAN BU BATAKLIK KURUTULMALIYDI"

Şimdi böyle bir bataklık orada dururken biz kendi kendimizi kandırıyoruz, diyoruz ki uyuşturucu ile mücadele edeceğiz. Arkadaşlar, bataklık açılmış burada. İşin esas merkezine neden inmiyoruz? Önce burayı kapat, ondan sonra uyuşturucu ile mücadele et. Ben burada valilik yaptığım süre içerisinde onlarla mücadelemi sürdüreceğim. Çünkü burası sizin için, Kütahya için, hepimiz için utanç vesikasıdır. Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı."

Son Dakika 3.Sayfa Kütahya'da yeniden açılan pavyonlar ikinci kez kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Ahmed Mehmed: Ağrı'da valilik yaptığı dönemde çalışkanlığıyla bilinen bir vali. Ancak halka, işletmeciye karışması zulümdür. 58 400 Yanıtla
    Şükrü null: lokanta kapatmıyor, ahlaksızlık ve zehir yuvalarını kapatıyor. 199 17 Uğur Yılmaz: Pavyona işletmemi sence ?????? 186 15 MUSTAFA erol ÖZEN: şimdi olmadı ... valinin bahsettigi konular halka zulüm değil mi? uyustucu ,kadın ticareti gasb bunlar halka, aillere zulüm değil mi yani bunlar serbest birakildin 15 0
  • Fatih Ersan: Sayın valiler madem bu kadar duyarlısınız, hükümet destekli kanallardaki Seda Sayan, Esra Erol gibi ahlaksızlık kokan rezil yayınlarıda durdurun 375 56 Yanıtla
    Sami Göksu: Üstat sayın vali mülki idare garnizon içimde yetkili bukadarını yapmış helal olsun 218 17 mustafa aykanat: Vali. Retürk başkanı değil 72 30 MUSTAFA erol ÖZEN: aynen katiliyorum 19 8 Fatih Ersan: Hükümet yakınlarının yakın akrabalarının olduğu RTÜK dahil bu programlara kimse el atmıyor. İnsanlar ekonomik yönden zorda oldukları için burada rahatlıyorlar. İşlerine geliyor 1 8
  • Hursit Yavas: Tebrikler Valim 242 21 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement