Sabah namazı çıkışında arkadaşların tartışması kötü bitti - Son Dakika
3.Sayfa

Sabah namazı çıkışında arkadaşların tartışması kötü bitti

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde psikolojik tedavi gören bir pazar esnafı, sabah namazı sonrası cami avlusunda tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. Yaralı şahıs hastanede hayatını kaybederken, katil zanlısı ise yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

04.02.2024 13:02  Güncelleme: 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen pazar esnafı, sabah namazı sonrası cami avlusunda tartıştığı arkadaşını bıçakladı. Yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, katil zanlısı yakalandı.

NAMAZ SONRASI TARTIŞTILAR

Saruhanlı ilçesindeki Çarşı Merkez Camii avlusunda birlikte sabah namazına giden pazar esnafı Feyzullah Demir (36) ile berber esnafı olan İbrahim G. (35) arasında namaz sonrasında tartışma çıktı. Tartışmada İbrahim G., yanındaki bıçakla arkadaşına saldırdı. Aldığı bıçak darbeleri nedeniyle Feyzullah Demir kanlar içinde yere yığılırken, İbrahim G. olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Feyzullah Demir hayatını kaybederken, arkadaşını bıçaklayarak öldüren İbrahim G. ise gözaltına alındı. İbrahim G.'nin psikolojik tedavi gördüğü, Feyzullah Demir'in ise hafif otizmli olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sabah namazı çıkışında arkadaşların tartışması kötü bitti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sabah namazı çıkışında arkadaşların tartışması kötü bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mesut Gülmez: aaa müslümanlara bak sen 37 127 Yanıtla
    Mmt Erd: Boş ver sen işine bak gavur 0 0
  • Resul Bey: Haber külliyen yanlış, aklen malül feyzi isimli rahmetli sabah namazı için camiide namazdan önce oturup beklerken yine psikoloji darmadağın bir berber arkadaş tarafından sebepsiz yere hunharca kalbinden bıçaklanarak katlediliyor..Doğrusu bu. 25 0 Yanıtla
  • Beşiktaş 1903: Camiye bıçakla geldiğine göre planlamış 20 2 Yanıtla

Advertisement