Şanlıurfa'da Yabancı Uyruklu Şahıs Çocuğa Cinsel Tacizde Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Şanlıurfa'da Yabancı Uyruklu Şahıs Çocuğa Cinsel Tacizde Bulundu

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde yabancı uyruklu bir şahsın küçük bir çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiası ilçeyi karıştırdı. Polis müdahale etti ve şahıs gözaltına alındı. Olayın ardından ilçe halkı sokağa döküldü ve sloganlar atarak ilçe merkezine yürüdü. Valilik açıklama yaparak tahkikatın başlatıldığını ve şüpheli şahsın tutuklandığını duyurdu.

17.08.2023 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde 9 yaşındaki çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alınan Suriye uyruklu şüpheli çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Olayın duyulması üzerine vatandaşlar sokağa döküldü.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde 20 yaşındaki Suriyeli F.K., 9 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. F.K., daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Olayın duyulması üzerine ilçede vatandaşlar sokağa döküldü. İlçe halkı merkezde yürüyüş yaparak protesto gösterisinde bulunurken, olay yerine çok sayıda polis ve jandarmanın sevk edildi.

MAHKEMEYE ÇIKARTILAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Valilik tarafından konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"14.08.2023 Pazartesi günü saat 22.15 sıralarında Bozova ilçemiz devlet hastanesinden Adli Vaka ihbarı alınmış, ekiplerimiz derhal devlet hastanesine sevk edilmiştir. Hastanede mağdur çocuğun, yabancı uyruklu (F.K) adlı şüpheli şahsın cinsel istismarına uğradığını beyan etmesi üzerine, ivedilikle tahkikat başlatılmış ve şüpheli şahıs yakalanmıştır. Şanlıurfa Çocuk İzlem Merkezine sevk edilen mağdur çocuğun ailesine teslimiyle birlikte, ilgili kurumlarımızca başlatılan destek ve takip hizmetleri hassasiyetle sürdürülmektedir. 15.08.2023 tarihinde mahkemeye çıkartılan yabancı uyruklu (F.K) adlı şahıs tutuklanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Şanlıurfa\'da Yabancı Uyruklu Şahıs Çocuğa Cinsel Tacizde Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şanlıurfa'da Yabancı Uyruklu Şahıs Çocuğa Cinsel Tacizde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement