Serinlemek için Kızılırmak'a giren 18 yaşındaki genç, suda kayboldu - Son Dakika
3.Sayfa

Serinlemek için Kızılırmak'a giren 18 yaşındaki genç, suda kayboldu

Kayseri'nin Özvatan ilçesinde serinlemek için Kızılırmak Nehri'ne giren 18 yaşındaki Çağatay Şamlı, bür süre sonra suda kayboldu. Şamlı'nın bulunması için çalışma başlatıldı.

05.07.2020 18:02  Güncelleme: 17:21

Kayseri'nin Özvatan ilçesinde, serinlemek için Kızılırmak Nehri'ne giren Çağatay Şamlı (18) suda kayboldu.

Olay, öğle saatlerinde Özvatan'daki Kızılırmak Nehri'nde yaşandı. Kayseri'de oturan Çağatay Şamlı, 8 arkadaşıyla birlikte balık tutmak için Kermelik Mahallesi'nde bulunan Kızılırmak'a geldi. Burada balık tutan Şamlı, sıcaktan bunalınca serinlemek için suya girdi. Şamlı bir süren sonra suda kayboldu.

GENÇ ÇOCUĞUN BULUNMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma, UMKE, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi. Şamlı için arama ve kurtarma çalışması başlatıldı. Çalışmalara, Konya'dan gelecek özel ekibin de katılması bekleniyor. Öte yandan Şamlı'nın 8 arkadaşı ifadeleri alınmak üzere İlçe jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Serinlemek için Kızılırmak\'a giren 18 yaşındaki genç, suda kayboldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Serinlemek için Kızılırmak'a giren 18 yaşındaki genç, suda kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • selenay: ben sudan cok korkuyorum ama cok tehlikeli 0 0 Yanıtla
  • Dr Analiz: Her zaman diyorum.Çocuklsra ilkokuldan itibaren yüzme eğitimi zorunlu ders olarak verilmeli.Her yıl binlerce yavrumuzu çaylarda, göletlerde, denizlerde göllerde kaybediyoruz. 0 0 Yanıtla
  • Sivasliiii: Bizim bildiğimiz kızılırmak sivastan geçen değilmi bu kızıl ırmak o ırmakta yüzülmez çünkü su yok der gibi akar ve bolca balçık vardır 0 0 Yanıtla

Advertisement