Solhan'da Hafif Ticari Araç Yaya Çarptı, Yaralı Var - Son Dakika
3.Sayfa

Solhan'da Hafif Ticari Araç Yaya Çarptı, Yaralı Var

Solhan\'da Hafif Ticari Araç Yaya Çarptı, Yaralı Var

Bingöl'ün Solhan ilçesinde bir hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Yaralanan vatandaş tedavi altına alındı. Bu olayın ardından ilçedeki vatandaşlar, bölgede tedbir alınmasını talep etti.

05.04.2024 12:10  Güncelleme: 12:14

Bingöl'ün Solhan ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı yaya yaralandı. İlçedeki aynı bölgede, geçtiğimiz günlerde de bir otomobil çocuğa çarparak hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

Alınan bilgilere göre kaza, Bingöl- Muş kara yolu üzerinde Bingöl Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 23 ACK 205 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aracın çarptığı yaya, tedavi edilmek üzere Solhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralanan vatandaşın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Solhan ilçesinde geçtiğimiz günlerde de aynı yerde bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan genç kıza çarpmıştı. Kaza nedeniyle genç kız hayatını kaybetmişti. İlçedeki vatandaşlar, söz konusu bölgede tedbir alınmasını talep etti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Solhan'da Hafif Ticari Araç Yaya Çarptı, Yaralı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement