Tekirdağ'da Jandarma Operasyonunda 6 Kişi Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Tekirdağ'da Jandarma Operasyonunda 6 Kişi Yakalandı

Tekirdağ\'da Jandarma Operasyonunda 6 Kişi Yakalandı

Tekirdağ'da yapılan jandarma operasyonlarında 6 kişi yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu madde ve tabanca da ele geçirildi. Saray Demirler Mahallesinde B.K. isimli şahsın üst aramasında 3 gram esrar, Çerkezköy Gültepe Mahallesinde M.E.A. isimli şahsın üzerinde ise 6 gram metamfetamin ve aparat ele geçirildi. Çerkezköy Veliköy Mahallesinde M.A. ve Türkmenistan Uyruklu J.A. ve Ş.S isimli şahısların üst aramasında ise 137 adet hap ve toz haline getirilmiş 1 gram hap bulundu. Ergene ilçesi Çorlu Gişeler mevkiinde yol kontrolde aranan M.Y. isimli şahıs yakalandı. Şahsın üst aramasında 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet tabanca ve tabancaya ait 1 adet boş şarjör ele geçirildi. Toplamda 6 şüpheli gözaltına alındı.

20.03.2024 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda 6 kişi yakalandı. Jandarmanın çalışmasında uyuşturucu madde ve tabanca da ele geçirildi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca Saray Demirler Mahallesinde B.K. isimli şahsın üst aramasında 3 gram esrar ele geçirildi.

Çerkezköy Gültepe Mahallesinde M.E.A. isimli şahsın üzerinde ise 6 gram metamfetamin ve aparat ele geçirildi.

Çerkezköy Veliköy Mahallesinde M.A. ve Türkmenistan Uyruklu J.A. ve Ş.S isimli şahısların üst aramasında, 137 adet hap ve toz haline getirilmiş 1 gram hap ele geçirildi.

Ergene ilçesi Çorlu Gişeler mevkiinde yol kontrolde farklı suçlardan aranması olan M.Y. isimli şahıs yakalandı. Şahsın yapılan üst aramasında, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet tabanca ve tabancaya ait 1 adet boş şarjör ele geçirildi.

Toplamda 6 şüpheli ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tekirdağ'da Jandarma Operasyonunda 6 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement