Gezginfoto İkinci Sayısı Bayilerde - Son Dakika
Basın Bültenleri

Gezginfoto İkinci Sayısı Bayilerde

Gezginfoto İkinci Sayısı Bayilerde

Derginin Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında satışta olacak ikinci sayısında, fotoğrafçılar için depolama çözümlerinden, fotoğrafta 4K dönemi hakkında detaylı bilgilerden, stok fotoğrafçılığına kadar birçok konu bulunuyor.

08.04.2014 18:02

Derginin Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında satışta olacak ikinci sayısında, fotoğrafçılar için depolama çözümlerinden, fotoğrafta 4K dönemi hakkında detaylı bilgilerden, stok fotoğrafçılığına kadar birçok konu bulunuyor. Işıkla sanatsal fotoğrafçılık konusunda ise farklı bir tekniğin detayları anlatılıyor. Cumhuriyet'in ilk yıllarında Türkiye'yi fotoğraflayan Othmar Pferschy'in çalışmaları da derginin sayfaları arasında yer alıyor.

GezginFoto'nun ikinci sayısında portfolyo sayfalarında Polonyalı sanatçı Leszek Bujnowski ve fotoğrafçı Ragıp Sarı'nın eserleri bulunuyor. Türkiye'nin nadir kelebek fotoğrafçılarından Oktay Subaşı, nazlı ve narin kelebekleri ürkütmeden belgelemenin inceliklerini anlatıyor.

İnceleme sayfalarında ise su geçirmez aynasız Nikon 1 AW1 ve Pentax K5 II yer alıyor.

Fotoğraf yarışması da var

Her sayısında bir fotoğraf yarışması düzenleyen GezginFoto'nun ikinci yarışmasının konusu ise Asaf Halet Çelebi'nin 'bütün resimler bizi gözetliyor' mısraları.

3 ay boyunca bayilerde bulunacak olan GezginFoto, her yaştan fotoğraf tutkunlarına hitap ediyor. Dergiyle ilgili detaylı bilgi www.gezgindergi.com adresinde.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Gezginfoto İkinci Sayısı Bayilerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement