ABD'de 3 Müslüman Genç Öldürüldü - Son Dakika
Dünya

ABD'de 3 Müslüman Genç Öldürüldü

ABD\'de 3 Müslüman Genç Öldürüldü

ABD'de 3 Müslüman gencin boş bir evde "infaz" yöntemiyle vurularak öldürüldüğü bildirildi.

27.02.2016 19:58  Güncelleme: 00:17

ABD'nin İndiana eyaletinde Çad ve Sudanlı oldukları belirtilen 3 Müslüman gencin boş bir evde "infaz" yöntemiyle vurularak öldürüldüğü bildirildi.

GENÇLERİN PARTİ YAPMAK İÇİN KULLANDIKLARI EV

Fort Wayne kentindeki olayın, özellikle Çad ve Sudan gibi Afrika ülkelerinden gelen ailelerin yaşadığı bölgede gençlerin "parti yapmak" için kullandıkları boş bir evde çarşamba günü meydana geldiği açıklandı.

İNFAZ EDİLDİLER

Otopsi raporlarınını sonuçlarını duyuran polis yetkilileri, yaşları 17 ile 23 yaş arasındaki Muhammed Taha Ömer, Adem Mekki ve Muhammed Tayrab adlı gençlerin ihbar üzerine evde ölü bulunduklarını, ölüm şeklinin "infaz" yöntemi gibi göründüğünü söyledi.

ŞÜPHELİ KİMSE YOK

Polis, ateşli silahla işlenen cinayetlerle ilgili şu anda şüpheli kimse bulunmadığını, olayın nefret suçu olarak da görünmediğini ancak çeteler ya da başka suç örgütleriyle de bir bağlantı bulamadıklarını ifade etti.

"MİLLİYETLERİ NEDENİYLE ÖLDÜRÜLDÜKLERİNİ GÖSTEREN BİR KANIT YOK"

Kentin Güvenlik Direktörü Rusty York, "Cinayetlerin neden işlendiğini araştırıyoruz ancak bunların nefret cinayeti olduğunu gösteren bir neden bulunmuyor. Gençlerin dinleri ya da milliyetleri nedeniyle öldürüldüklerini gösteren bir neden de yok" dedi.

SORUŞTURMAYI FBI YÜRÜTÜYOR

Fort Wayne polisi, katillerin öldürülen gençlerle aynı sosyal çevreden olabileceğini, olayla ilgili Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ekiplerinin de soruşturma yürüttüğünü bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya ABD'de 3 Müslüman Genç Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • adını sen koy: gebermişler iyi olmuş 0 4 Yanıtla
  • Çorumlu : şu israliin 6günde bozguna uğrattuğu araplar tatbikatmu yapuyor 1 2 Yanıtla
  • Way : gebermisler demis biri şehit olmuşlar dicekti Allah in adi hepinizi nasilda ürkütüyor az kaldi azap yakın azcik daha pis işler yapin boynunuzu yakalayacak azap cok yakin. 1 1 Yanıtla
  • yibo: VATANIMIZIN VE MİLLETİMİZİN HUZURA KAVUŞMASI İÇİN KESİNLİKLE ...HAİN chp ve hdp LİLERDEN KURTULMASI GEREKİYOR....Başka yolu YOK... 1 0 Yanıtla
  • Ahmet: devlet.öldürmüstür 0 0 Yanıtla
  • hullogg: Uyusurucaları yetmiyormus gibi uyusurucu partisi yaparken birbirlerini gebertmislerdir. 0 0 Yanıtla
  • OĞUZKAAN: amerika uydu görünrülerinden 5 dkikada bu işi çözebilir fbı dünyada at koşturuyor....5 dakikada çözerler.....bu haberlerde yalan dolan....uydu görüntülerinden an be an o eve kimin girdiği çıktığı nereye gittiği ve kimliği sadece 5+5 hadi 10 dk olsun...... 0 0 Yanıtla
  • Zaza: Bu haber 6 ay öncede cıkmıştı 0 0 Yanıtla

Advertisement