Game of Thrones'un 4. Sezonu Dün Gece Başladı - Son Dakika
Dünya

Game of Thrones'un 4. Sezonu Dün Gece Başladı

Game of Thrones\'un 4. Sezonu Dün Gece Başladı

George R. R. Martin'in kült fantastik romanının uyarlanan efsane dizi Game of Thrones'un merakla beklenen 4. sezonun ilk bölümü dün akşam yayınlandı.

07.04.2014 11:51

ABD'de yayın yapan kablolu televizyon kanalı HBO'nun, George R. R. Martin'in kült fantastik roman serisi A Song of Ice and Fire'a dayalı dizisi Game of Thrones'un dördüncü sezonu dün gece başladı. Türkiye dahil dünyanın dört bir yanında dizinin hayranları yeni bölümleri sabırsızlıkla beklerlerken Yedi Krallık'a hükmeden Demir Taht için verilen kanlı güç savaşı uluslararası ilişkiler uzmanları tarafından da dikkatle takip ediliyor.

Dünyanın fenomeni haline gelen Game of Thrones 4. sezonu 6 Nisan'da (dün) başladı. Yazar George R. R. Martin'in roman serisinden uyarlanan dizide üç sezon boyunca rol alan Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke ve Kit Harington yeni sezonda da rol alıyor. Dizinin resmi Twitter hesabından paylaşılan 4. sezon tanıtım videosu kısa zamanda 550 bin kişi tarafından izlendi. Bir televizyon efsanesine dönüşen 'Game Of Thrones', 6 Nisan'da yeni sezonuyla tekrar seyirciyle buluşacak. Büyük güne iki ay daha var ancak hayranların heyecanını dindirmek için 15 dakikalık özel bir video yayınlandı. 'Game of Thrones Ice and Fire: A Foreshadowing' adıyla yayınlanan videoda 4. sezondan heyecan verici anlar ve sevilen karakterlerin yeni maceraları hakkında küçük ipuçları verildi. Game Of Thrones'un 3. sezon finali çok kanlı bir sahne ile son bulmuş Stark ailesinin birçok ferdi kanlı bir katliam sonucunda ölmüştü. Bir televizyon efsanesine dönüşen 'Game Of Thrones', 6 Nisan'da yeni sezonuyla tekrar seyirciyle buluştu. Yapımcılar David Benioff ve Dan Weiss, şu an 4. sezonu başlayacak dizinin 7. sezonda sonlanabileceğini belirtti. Benioff ve Weiss, "7. sezonda hikayenin tamamını anlatmış olacağımızı düşünüyoruz. 7 Tanrı, 7 krallık ve 7 sezon. En doğrusunun bu olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Aynı adlı kitaptan uyarlanan seri, bu sezonda 3. Kitabın ikinci yarısını ve 4. Kitabın bir bölümünü anlatacak. Kitabın yazarı George R. R. Martin'in ise seriyi sonlandırması için 2 kitap daha yazması bekleniyor.
Game Of Thrones 3 sezon boyunca dünyanın en çok izlediği dizi oldu. Her bölümünde ayrı bir macera olan kan ve göz yaşının bir an olsun eksik olmadığı dizi büyük soru işaretlerini arkasında bırakarak 3. sezonuna veda etti. Game Of Thrones'in yayınlanan 4. sezon fragmanında Khlasii bir at üzerinde koca bir ordunun üstüne saldırırken görülüyor. Game Of Thrones'in yeni sezonunun nasıl olacağını merak edenler için yayınlanan kısa fragmanda ipuçları veriliyor. Game of Thrones'un 3. sezonunda kış diyarının bütün sahipleri öldürülmüş aileden geriye sadece Arya ve iki küçük erkek kardeşi kalmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Game of Thrones'un 4. Sezonu Dün Gece Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement