İstanbul'da İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırılar için gıyabi cenaze namazı kılındı - Son Dakika
Dünya

İstanbul'da İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırılar için gıyabi cenaze namazı kılındı

İSRAİL'in Filistin'e düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenler için Ayasofya Camii ve Fatih Camii'nde öğle namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın çağrısı üzerine, İstanbul'daki bazı camilerde toplanan çok sayıda kişi, saldırıda hayatını kaybedenler için dua etti.

18.10.2023 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSRAİL'in Filistin'e düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenler için Çamlıca Camii'nde öğle namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı.

İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Babtist Hastanesi'ni hedef almasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsrail'in Filistin'de yaptığı saldırılarda vahşice katledilen Müslüman kardeşlerimiz için bugün öğle namazı öncesi bütün camilerde salalar okunacak ve öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacaktır ifadelerini kullanmıştı. Bugün Türkiye'de bulunan yaklaşık 90 bin camide öğle namazı öncesinde hayatını kaybedenler için sela okundu. Üsküdar'daki Büyük Çamlıca Cami'nde de İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenler için öğlen namazı sonrası sela okunduktan sonra gıyabi cenaze namazı kılındı.

İstanbul\'da İsrail\'in Filistin\'e düzenlediği saldırılar için gıyabi cenaze namazı kılındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya İstanbul'da İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırılar için gıyabi cenaze namazı kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement