Kırşehir'den Son Hac Kafilesi Kutsal Topraklara Uğurlandı - Son Dakika
Dünya

Kırşehir'den Son Hac Kafilesi Kutsal Topraklara Uğurlandı

Kırşehir\'den Son Hac Kafilesi Kutsal Topraklara Uğurlandı

Kırşehir'den 46 kişilik son hac kafilesi, Cacabey Camisi önünde düzenlenen uğurlama töreniyle kutsal topraklara yolcu edildi. İl Müftü Vekili Sami Özgün, hacı adaylarının maneviyata ve ibadetlere yoğunlaşması gerektiğini belirterek, haclarının kabulünü ve salimen dönmelerini temenni etti. Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan kalkacak uçakla hacı adayları kutsal topraklara gidecek.

23.06.2023 13:45

Kırşehir'den 46 kişilik son hac kafilesi de kutsal topraklara uğurlandı.

Müftülükten yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl Kırşehir'den hacca gidecek son kafile için Cacabey Camisi önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından din görevlilerinin okuduğu ilahi, tekbir ve salavatlarla hacı adaylarının yanı sıra yakınları da duygusal anlar yaşadı.

Programda konuşan İl Müftü Vekili Sami Özgün, hacı adaylarının kutsal yolculukta zihnen, fikren, kalben maneviyata ve ibadetlere yoğunlaşması gerektiğini anımsatarak, haclarının kabulünü ve salimen dönmelerini temenni etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile hac ibadetini yerine getirmek üzere 46 kişiden oluşan son kafile kutsal topraklara yolcu edildi.

Hacı adayları, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan kalkacak uçakla kutsal topraklara gidecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Kırşehir'den Son Hac Kafilesi Kutsal Topraklara Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement