Kütahyalı çocuklar, Filistinli akranlarına yardım eli uzattı - Son Dakika
Dünya

Kütahyalı çocuklar, Filistinli akranlarına yardım eli uzattı

Kütahyalı çocuklar, Filistinli akranlarına yardım eli uzattı

Kütahya'da bir grup çocuk, evlerindeki kullanılabilir takılarını satarak elde ettikleri geliri İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarından etkilenen Filistinli akranlarına gönderilmesi için bağışladı. Dumlupınar Mahallesi'ndeki bir otobüs durağında tezgah açan çocuklar, satıştan elde ettikleri 2 bin 500 lirayı Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği'ne teslim etti. Dernek yetkilileri, çocukların duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

17.11.2023 16:59  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da bir grup çocuk, evlerindeki kullanılabilir takılarını satarak elde ettikleri geliri İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarından etkilenen Filistinli akranlarına gönderilmesi için bağışladı.

Evlerinin bulunduğu Dumlupınar Mahallesi'ndeki bir otobüs durağında tezgah açan Zeynep Çetinkaya, Şeyma Acar, Elifnaz Dursun, Ceylin Kaygısız, Ayşe Zülal Bozkuş ve Meryem Oğuz, satıştan elde ettikleri 2 bin 500 lirayı Gazzeli çocuklara ulaştırılması için Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği'ne teslim etti.

Kız çocuklarından bağışı teslim alan derneğin kadın kolları başkanı Hatice Karakaya ve diğer görevliler duyarlılıklarından dolayı çocuklara ve ailelerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Kütahyalı çocuklar, Filistinli akranlarına yardım eli uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement