Putin yanlısı ünlü gazeteci evinde ölü bulundu - Son Dakika
Dünya

Putin yanlısı ünlü gazeteci evinde ölü bulundu

Putin yanlısı ünlü gazeteci evinde ölü bulundu

Rusya'da Putin yanlısı gazeteci Zoya Konovalova'nın evinde ölü bulunması ve zehirlendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Konovalova'nın ölümü, Putin destekçisi isimler arasında yaşanan şüpheli ölümlere bir yenisi olarak eklendi.

08.01.2024 15:09  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşın gölgesinde, Rus lider Vladimir Putin yanlısı gazeteci Zoya Konovalova'nın, eski eşiyle birlikte kaldığı evde ölü bulunması, ülke gündemine bomba gibi düştü. Rusya Soruşturma Komitesi ise gazeteci Konovalova'nın zehirlendiği ihtimali üzerinde durduklarını açıkladı.

ESKİ EŞİYLE BİRLİKTE ÖLÜ BULUNDU

Putin yanlısı isimler arasında yaşanan gizemli ölümlere bir yenisini ekledi. Gazeteci Zoya Konovalova, Rusya'nın Krasnodar kentindeki evinde eski eşiyle ölü bulundu.

Putin yanlısı gazeteci Zoya Konovalova, evinde ölü bulundu: Zehirlendiği iddia ediliyor
Gazeteci Zoya Konovalova

KONOVALOVA'NIN ZEHİRLENDİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatan Rusya Soruşturma Komitesi, Konovalova'nın zehirlenmiş olabileceğini belirterek, cesetlerin yanında "toz madde" bulunduğunu açıkladı. Komite, olayın şüpheli bir ölüm olduğunu ifade ederken zehirlenme ihtimali üzerinde durduklarını ifade etti.

Öte yandan Konovalova'nın iş arkadaşları ve yakınları ise ünlü gazetecinin hayatı boyunca uyuşturucu kullanmadığını savunarak bu iddiaları reddetti.

Putin yanlısı gazeteci Zoya Konovalova, evinde ölü bulundu: Zehirlendiği iddia ediliyor
Gazeteci Zoya Konovalova

PUTİN YANLISI İSİMLERİN ŞÜPHELİ ÖLÜMLERİ

Geçmişte, VGTRK'nin önemli figürlerinden Vladimir Solovyov'a yönelik suikast girişimi ve Rus lider Putin'in sevdiği gazetelerden biri olan Komsomolskaya Pravda'nın Genel Yayın Yönetmeni yardımcısı Anna Tsareva şüpheli bir şekilde ölmüştü. Tsareva'nın eski patronu Vladimir Sungorkin ise geçen yıl kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmişti.

Son Dakika Dünya Putin yanlısı ünlü gazeteci evinde ölü bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement