Ukrayna'da Rusya tarafından Uman kentine roketli saldırı: 12'den fazla ölü - Son Dakika
Dünya

Ukrayna'da Rusya tarafından Uman kentine roketli saldırı: 12'den fazla ölü

Ukrayna\'da Rusya tarafından Uman kentine roketli saldırı: 12\'den fazla ölü

Ukrayna'nın Kiev, Dnipro ve Cherkasy bölgelerindeki Uman kentine Rusya tarafından bugün erken saatlerde roketli saldırı düzenlendi. Yetkililer Uman kenti başta olmak üzere hayatını kaybedenlerinin sayısının 12'den fazla olduğunu duyurdu.

28.04.2023 12:44

Ukrayna'nın Kiev, Dnipro ve Cherkasy bölgesindeki Uman kentine Rusya tarafından bugün erken saatlerde roketli saldırı düzenlendi. Yetkililer, Uman kenti başta olmak üzere hayatını kaybedenlerinin sayısının 12'dan fazla olduğunu duyurdu.

Ukraynalı yetkililer bugün yaptıkları açıklamalarda, atılan roketlerin Uman başta olmak üzere bazılarının yerleşim yerlerine isabet ettiğini belirterek toplamda 12'den fazla kişinin hayatını kaybettiğini ve 18'den fazla kişinin ise yaralandığını duyurdu. Hayatını kaybedenler arasında bir çocuğun da olduğu ifade edildi.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski bu sabah yaptığı açıklamada Rusya'nın erken saatlerde roket ve İHA'larla saldırdığını, Uman kentinde bir apartmanı tamamen yıkıldığını ve Dnipro'da bir çocuğun öldüğünü belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Ukrayna'da Rusya tarafından Uman kentine roketli saldırı: 12'den fazla ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement