Afyon Kahve Festivali 11-13 Ağustos'ta Park Afyon AVM'de - Son Dakika
Eğitim

Afyon Kahve Festivali 11-13 Ağustos'ta Park Afyon AVM'de

Afyon Kahve Festivali 11-13 Ağustos\'ta Park Afyon AVM\'de

Afyon Kahve Festivali, 11-12-13 Ağustos tarihleri arasında Park Afyon AVM'de düzenlenecek. Etkinlik, enfes kahve aromalarını, eğlenceyi ve müziği bir araya getirerek ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak. Retrobüs, Necati ve Saykolar ve Fatma Turgut gibi sanatçılar da festivalde sahne alacak.

08.08.2023 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enfes kahve aromalarını, eğlenceyi ve müziği bir araya getiren etkinliklerden biri olan Afyon Kahve Festivali'nin ikincisi, 11-12-13 Ağustos tarihleri arasında ECE Türkiye tarafından yönetilen, Park Afyon AVM'de düzenlenecek.

Etkileyici bir atmosfere ve unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak olan Park Afyon AVM, tüm ziyaretçilerini Afyon Kahve Festivali'ne davet ediyor.

Ziyaretçilerine alışverişin dışında deneyimler de sunan şehrin buluşma noktası Park Afyon AVM, kahve tutkunları ve eğlence arayanlar için 11-12-13 Ağustos tarihleri arasında Afyon Kahve Festivali'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

11 Ağustos'ta Retrobüs nostaljik şarkılarla ziyaretçileri geçmişe götürürken, 12 Ağustos'ta Necati ve Saykolar sahne performanslarıyla unutulmaz bir müzik şöleni sunacak. 13 Ağustos'ta ise rock müziğin sevilen seslerinden Fatma Turgut, güçlü sesiyle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Afyon Kahve Festivali 11-13 Ağustos'ta Park Afyon AVM'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement