Adana Çimento Entegre Raporunu Açıkladı - Son Dakika
Ekonomi

Adana Çimento Entegre Raporunu Açıkladı

Adana Çimento Entegre Raporunu Açıkladı

OYAK Grubu şirketlerinden Adana Çimento, 2016 yılı faaliyet sonuçlarının ve hedeflerinin yer aldığı entegre raporunu açıkladı. Uzun vadeli ve geleceğe dönük bir bakış açısıyla hazırlanan raporda, şirketin sürdürülebilirlik ve iş uygulamaları arasındaki organik bağ örneklerle açıklandı.

20.06.2017 14:37

2013 yılından bu yana sürdürülebilirlik performansını açıklayan Adana Çimento, çalışmalarını bir adım daha ileriye taşıdı ve faaliyet sonuçlarını entegre rapor olarak açıkladı. Bu sene OYAK Çimento-Beton Grubu tarafından açıklanan ikinci raporda Adana Çimento, 2016 yılında yaptığı çalışmaların sosyal, çevresel ve ekonomik boyutlarını kapsamlı bir analizle paylaştı. 'Bembeyaz Zarafetle Daha Yeşil Geleceğe' başlığıyla yayımlanan entegre raporunda; üretim, Ar-Ge, insan kaynakları, finansal yönetim gibi iş süreçlerindeki sürdürülebilirlik çalışmalarına yer verdi.

Karbon ayak izi başta olmak üzere çevresel etkileri düşürülmüş, yüksek performanslı ve servis ömrü uzun ürünler üretmeyi ön planda tutan Adana Çimento, değer yaratma vizyonuyla yönetilen tüm iş süreçlerinde, karlı ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle hareket ettiğini açıkladı.

Adana Çimento 2016 Yılı Finansal Sonuçları

Adana Çimento'nun 2016 yılında azalttığı üretim maliyetleri ve doğru pazarlama stratejisi 2016 yılı finansal sonuçlarına da yansıdı. 2016 yılı net satış hasılatı 383 milyon 989 bin liraya ulaşan Adana Çimento, 22 milyon 153 bin lira vergi ödedi. 2016 yılında 130 milyon 943 bin lira net dönem karı sağladı. Özkaynaklar toplamı 779 milyon 751 bin liraya ulaşan Adana Çimento'nun toplam varlıklar tutarı ise 935 milyon 723 bin lira oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Adana Çimento Entegre Raporunu Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement