Ak Parti Antalya İl Başkanı İstifa Etti - Son Dakika
Ekonomi

Ak Parti Antalya İl Başkanı İstifa Etti

Ak Parti Antalya İl Başkanı İstifa Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, 12 Haziran?da Yapılacak Genel Seçimlerde Partisinden Milletvekili Adayı Olabilmek İçin İl Başkanlığı Görevinden İstifa Etti.

15.01.2011 15:06

ADALET ve Kalkınma Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, 12 Haziran?da yapılacak genel seçimlerde partisinden milletvekili adayı olabilmek için il başkanlığı görevinden istifa etti.

AK Parti il binasında basın toplantısı düzenleyen Hüseyin Samani, bugün itibariyle görevini bıraktığını açıkladı. Milletvekili adayı olmak için istifa ettiğini söyleyen Samani, 10 yıldır parti teşkilatında görev aldığını ve bu sürenin teşkilat için yeterli olduğunu düşündüğünü söyledi. Yardımcılığını yaptığı il başkanı Hamza Taş'ın yine milletvekili adaylığı için istifasının ardından 2007 yılında Genel Merkez tarafından Antalya İl Başkanı olarak atanan Hüseyin Samani, istifa kararını almadan önce başta ailesi olmak üzere tüm teşkilat birimleriyle görüşme yaptığını söyledi.

Antalya teşkilatının kurucu Yönetim Kurulu üyelerinden biri olan Hüseyin Samani, ?Ak Parti'nin Antalya ailesiyle güzel bir birliktelik yaşadık. Bizi arkadaşlarımızla bir araya getirin husus ilkelerimiz oldu. Kendi içimizde sorun yaşamadık. AK Parti hükümetinden gelecek kuşaklara anlatacak çok güzel eserler ortaya çıkmıştır. Bir siyasetçinin en önemli mirası budurö diye konuştu.

Genel merkezin istifa etmemesi gereken illeri açıkladığını ve Antalya?nın bu listede yer almadığını dile getiren Samani, listede üst sırada olmak gibi bir beklenti içerisinde olmadığını kaydetti.

Samani, il yönetiminden kendisi dışında herhangi bir istifanın olmadığını, yalnızca Korkuteli İlçe Başkanı Hakkı Beşkazalı'nın istifa ettiğini söyledi.

Samani, istifasını açıkladığı toplantının ardından parti teşkilatının başarı dileklerini kabul etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Ak Parti Antalya İl Başkanı İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement