Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Genç Girişimcilerle Buluştu - Son Dakika
Ekonomi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Genç Girişimcilerle Buluştu

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Genç Girişimcilerle Buluştu

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu Genç, MÜSİAD Antalya şubesinde genç yatırımcı ve girişimcilerle bir araya geldi. Gençlere kendi yaşam deneyimlerini aktaran Göksu, Osmanlı Kahvecisi'nin kuruluş hikayesini anlattı ve başarılarının zorlu yollardan geçtiğini vurguladı. Limonata (Limmo) örneği üzerinden konuşan Göksu, yedi yıl üst üste Üstün Lezzet Ödülü alan tek Türk firması olduklarını belirtti.

02.12.2023 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu Genç, MÜSİAD Antalya şubesinde derneğin üyeleri ile birçok farklı sektörden iş hayatlarının daha ilk dönemlerinde olan genç yatırımcı ve girişimcilerle bir araya geldi.

'Markalaşma ve Katma Değer Üretimi' konulu sohbette Göksu, gençlere kendi yaşam deneyimlerini, Osmanlı Kahvecisi'nin ilgi çeken kuruluş hikayesini ve bugünlere gelirken ne kadar zorlu yollardan geçtiklerini aktardı.

Limonata (Limmo) örneği üzerinden ele alınan konuşmada International Taste & Quality Institute tarafından her sene Belçika'da verilen Üstün Lezzet Ödülünü (Superior Taste Award) yedi yıl üst üste alan tek Türk firması olduklarını dile getiren Göksu, "Yaptığınız işin en iyisi olmaya çalışın. Ülkemize ancak bu şekilde yararlı olabiliriz ve gayemiz bu olmalı" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Genç Girişimcilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement