Bursa Perakendeciler Derneği, kırmızı et ürünlerinde fiyat indirimi yapacak - Son Dakika
Ekonomi

Bursa Perakendeciler Derneği, kırmızı et ürünlerinde fiyat indirimi yapacak

Bursa Perakendeciler Derneği, kırmızı et ürünlerinde fiyat indirimi yapacak

Bursa Perakendeciler Derneği (PERDER) ile Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından yapılan açıklamada, ramazan ayında vatandaşların kırmızı ete daha kolay ulaşması için indirim yapılacağı duyuruldu. Bursa PERDER üyesi işletmelerde kıyma kilogram başına 324 lirayı, kuşbaşı ise 354 lirayı aşmayacak şekilde fiyatlandırılacak. Bu indirimin tüketicilere büyük fayda sağlayacağı belirtilirken, protokole destek veren isimlere teşekkür edildi.

21.03.2024 10:34  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Perakendeciler Derneği (PERDER), kırmızı et ürünlerinde fiyat indirim yapılacağını duyurdu.

Dernekten yapılan açıklamada, Bursa PERDER ile Et ve Süt Kurumunca (ESK), ramazan ayında vatandaşların kırmızı ete daha kolay ulaşması için indirim yapılması kararı alındığı bildirildi.

İndirim kararının detayları aktarılan açıklamada, "AK Parti Bursa Milletvekilleri Efkan Ala ve Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'ın girişimleri sonucu, Bursa PERDER ve ESK arasında imzalanan protokol ile Bursa'da kırmızı et fiyatlarında indirime gidildi. Buna göre, Bursa PERDER üyesi işletmelerde kıyma kilogram başına 324 lirayı, kuşbaşı ise 354 lirayı aşmayacak şekilde fiyatlandırılacak." bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bursa PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Kılıç, ramazan ayında kırmızı ete yapılan indirimin tüketicilere büyük fayda sağlayacağını belirtti.

Ramazan boyunca et satışlarının yoğun olduğunu vurgulayan Kılıç, yapılan protokolün, vatandaşların uygun fiyatlarla ete erişimini sağlamak adına önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Kılıç, "Mübarek ramazan ayında her eve kırmızı et girmesi için bu önemli adımı attık. Bu adımın perakendeciler ve tüketiciler için hayırlı olmasını diliyor, protokole destek veren Bursa Milletvekillerimize, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımıza, AK Parti Bursa İl Başkanımıza ve Bursa PERDER üyelerine teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bursa Perakendeciler Derneği, kırmızı et ürünlerinde fiyat indirimi yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement