Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Mardin yolunda içme suyu şebekesi döşüyor - Son Dakika
Ekonomi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Mardin yolunda içme suyu şebekesi döşüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Mardin yolunda içme suyu şebekesi döşüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte içme suyu sorunu yaşanmaması amacıyla Mardin yolunda 4 bin 960 metre içme suyu şebekesi döşüyor. Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Mardin yolunda içme suyu şebekesi, vana ve vantuz gibi alt yapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, kentte modern bir altyapı sistemi kurmak ve kaliteli içme suyu sağlamak amacıyla çalışmaların sürdüğünü belirtti.

21.11.2023 13:17

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte içme suyu sorunu yaşanmaması amacıyla Mardin yolunda 4 bin 960 metre içme suyu şebekesi döşüyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kentte içme suyu sorunu yaşanmaması amacıyla projeler geliştiriyor.

Bu kapsamda çalışmalar yürüten DİSKİ ekipleri, Mardin yolunda 4 bin 960 metre içme suyu şebekesi, 7 vana, 3 vantuz, branşman ve vana odası yapıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, DİSKİ'nin kent merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde modern bir altyapı sistemi kurmak ve kaliteli içme suyu sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Vatandaşlara içme suyunu yüksek standartlarda ulaştırmak için kentte önemli alt yapı çalışmaları gerçekleştirdiklerini kaydeden Tutşi, "Şehirciliğin en önemli kriterlerinden biri sahip olduğu altyapı hizmetlerinin kalitesidir. Biz de kadim şehrimize bu alanda önemli çalışmaların gerçekleştirilmesi adına işçimizden yöneticimize kadar seferberlik içerisinde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Mardin yolunda içme suyu şebekesi döşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement