DTSO'da Antalya Fuarına Ziyaret - Son Dakika
Ekonomi

DTSO'da Antalya Fuarına Ziyaret

DTSO\'da Antalya Fuarına Ziyaret

DTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, 13. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarının açılışına katıldı.

11.12.2013 15:24  Güncelleme: 15:20

13. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı, Antalya Expo Center'da açıldı. Fuarın resmi açılış törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları, Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, bazı yabancı misyon temsilcileri, bürokratlar, tarım sektörü temsilcileri ile yerli ve yabancı konuklar katıldı.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şilan Elmas, Erdal Avşar, Hüsnü Pervane, İsmail Kan ve Vahit Karaaslan'dan oluşan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası heyetinin de ziyaret ettiği fuarda, Diyarbakır'da kurulması planlanan İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili altyapı çalışmaları hakkında bilgi edinilmesi amacıyla sera standları gezildi. Seraların maliyetleri ve kurulumları ile ilgili detaylı bilgilerin alındığı fuarda, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Tandır'la da sektörle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi DTSO'da Antalya Fuarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement