Ing'den İddialı Transfer - Son Dakika
Ekonomi

Ing'den İddialı Transfer

Ing\'den İddialı Transfer

Oyak Bank'ı Satın Alarak Türkiye'ye Adım Atan Hollandalı Ing, Kadrosunu Kurmaya Başladı. Bankanın Denetim Kurulu Üyeliğine, Sarper Volkan Özten Getirildi.

28.12.2007 12:03

Oyak Bank'ı satın alarak Türkiye'ye adım atan Hollandalı ING, kadrosunu kurmaya başladı. Bankanın denetim kurulu üyeliğine, finans piyasalarının yakından tanıdığı bir isim olan Sarper Volkan Özten getirildi.

ING, hisse devir işlemleri sonrası önceki gün ilk genel kurul toplantısını yaptı. Genel Kurul'da denetim kurulu üyeleri de seçildi. Uzun yıllar çalıştığı Finans Yatırım'la geçtiğimiz aylarda yolunu ayıran deneyimli borsacı Sarper Volkan Özten ING'nin denetim kurulu üyeliğine getirildi.

1958 yılında Trabzon'da doğan Özten, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Özten kariyerine Emlak Bankası'nda başladıktan sonra sırasıyla İktisat Bankası, Egebank ve Öncü Menkul Değerler'de müdür ve müdür yarımcısı pozisyonlarında çalıştı. 1997 yılında Finans Yatırım'a Genel Müdür Yardımcısı olarak girdi ve kurumda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na kadar yükseldi. Geçtiğimiz aylarda Finans Yatırım ile yollarını ayıran Özten kariyerine ING Bank'da devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Ing'den İddialı Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement