İtso'ya Ek Hizmet Binası - Son Dakika
Ekonomi

İtso'ya Ek Hizmet Binası

İtso\'ya Ek Hizmet Binası

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) ilçe merkezindeki eski binasının yerine yapılacak ek hizmet binası ve iş merkezinin temeli törenle atıldı.

14.08.2015 15:25

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO) ilçe merkezindeki eski binasının yerine yapılacak ek hizmet binası ve iş merkezinin temeli törenle atıldı. Bir yıl içinde tamamlanması hedeflenen ek hizmet binası tamamlandığında, İTSO'nun ilçe merkezindeki üyelerine yerinde ve daha hızlı hizmet verilecek.

İnegöl Kaymakamı Ali Akça, belediye başkan vekilleri Turgay Yel ve Eşref Yiğit'in de katıldığı temel atma töreninde konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, üyelerine her zaman en iyi hizmeti vermeyi ilke edinen İTSO'nun kaynaklarının en verimli şekilde kullanıldığını söyledi. yaklaşık bin metrekarelik arsa üzerine 3 katlı olarak inşa edilecek ek hizmet binasında üyelere oda tarafından bütün hizmetlerin verileceğini belirten Anıl, "İnegöl ilçe merkezindeki üyelerimiz merkez binamıza gelmekte zorlanıyor ve zaman zaman bize serzenişte bulunuyorlardı. Bu sebeple eski binamızın arsası üzerinde ek hizmet binası yapma fikri ortaya çıktı" dedi.

Yeni bina tamamlandığında ilçe merkezindeki üyelerine yerinde ve daha hızlı hizmet veremeye başlayacaklarını söyleyen Anıl, "Ayrıca iş merkezinden elde edilecek kira gelirleri ile hizmet çıtamızı daha yükselteceğiz" diye konuştu.

İTSO'nun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) akreditasyon sertifikasına sahip olduğunu anlatan Metin Anıl, bünyelerinde KOSGEB, TSE ve Ticaret Borsası temsilcilikleri açtıklarını, böylece daha hızlı ve kaliteli hizmet verdiklerini ifade ederek, "Üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak için çeşitli kurumlarla iş birliği içindeyiz. Bunun yanı sıra sürekli büyüyen İnegöl'de üyelerimizin artan ihtiyaçlarına uygun yatırımlar yapıyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İtso'ya Ek Hizmet Binası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement