Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İş Yerlerini Kiralama İhalesi Gerçekleştirdi - Son Dakika
Ekonomi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İş Yerlerini Kiralama İhalesi Gerçekleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İş Yerlerini Kiralama İhalesi Gerçekleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin haftalık encümen toplantısında, Karamürsel ve Kandıra'da bulunan işletmelerin açık teklif usulü kiralama ihalesi yapıldı. İhaleye mevcut işletmeciler teklif verdi. Ayrıca İzmit Abdurahman Yüksel Caddesi, İnönü Caddesi ve Başiskele Salim Dervişoğlu Caddesi'nde bulunan taksi durak yeri ve unlu mamuller üretim satış yerinin kiralama ihalesi de 13 Aralık'ta yapılacak.

23.11.2023 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin haftalık encümen toplantısında iş yerlerinin açık teklif usulü kiralama ihalesi gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kasım ayının 4'üncü encümen toplantısı, Birinci Hukuk Müşaviri Av. Necmi Özen başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende Karamürsel ve Kandıra'da bulunan işletmelerin açık teklif usulü kiralama ihalesi yapıldı. Kiralama ihalesi düzenlenen iş yerleri için mevcut işletmecileri tarafından teklif verildi. Encümende ayrıca İzmit Abdurahman Yüksel Caddesi ve İnönü Caddesi adreslerinde bulunan taksi durak yeri ve Başiskele Salim Dervişoğlu Caddesinde bulunan unlu mamuller üretim satış yerinin kiralama ihalesinin 13 Aralık, Çarşamba saat 11.00 da yapılması kararı alındı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İş Yerlerini Kiralama İhalesi Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement