Perakende Güneşi 2010 Ödülleri - Son Dakika
Ekonomi

Perakende Güneşi 2010 Ödülleri

Perakende Güneşi 2010 Ödülleri

Perakende Sektörünün En Prestijli Ödülü Kabul Edilen "Perakende Güneşi Ödülleri" Nin Sahipleri Bir Araya Gelerek Perakende Sektörünü Farklı Açılardan Masaya Yatırdı.

07.12.2010 19:54

Perakende sektöründe örnek çalışmalara imza atmış kişi ve kuruluşlara verilen "Perakende Güneşi Ödülleri 2010"unsahipleri düzenlenen basın sohbet toplantısında bir araya geldi. 12 ayrı kategoride toplam 13 ödülün sahipleri, perakendenin 2011 vizyonu ve sektördeki son gelişmeler hakkında görüşlerini paylaştılar.

Soysal Genel Müdürü Suat Soysal ve "Perakende Güneşi Ödülleri 2010" ana sponsoru CardFinans adına Finansbank A.Ş. Üye Marka ve POS Ürün Yönetimi Grup Yöneticisi İlknur Uzunoğlu 'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Perakende Güneşi Ödülleri 2010 sahiplerinden Park Bravo Group Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Özçoban, JLL Yönetim Direktörü Ercüment Alptekin, YKM Genel Müdürü Jaklin Güner, BİM A.Ş. İcra Kurulu Üyesi ve COO'su Galip Aykaç, Tesco Kipa İnsan Kaynakları Direktörü Remzi Kıraç, İstinyePark AVM Genel Müdürü Hakan Kurt, Stefanel Genel Müdürü Füsun Çevikel Kuran, TESKO İnsan Kaynakları Direktörü Remzi Kıraç ve diğer değerli ödül sahipleri; basının seçkin isimleri ile bir araya gelerek sektörün nabzını tuttular.

Sektörün temkinli bir iyimserlik içinde büyüyeceğini belirten Soysal Genel Müdürü Suat Soysal'ın moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda, YKM Genel Müdürü Jaklin Güner, "YKM'nin 60. Yılını kutladığımız bu döneminde bu ödülü almak gurur verici oldu. Ayrıca 60. Yılımızda Türkiye pazarı haricinde komşu ülkelerde de yatırım yapma kararı aldık. İlk yurtdışı yatırımımızı 15 Aralık'ta Kuzey Irak Erbil'de yapacağız. Sonrasında ise Lübnan ve Suriye pazarlarına girmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Perakende Güneşi 2010 Ödülleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement