Polatoğlu: "Bu Eylemler Artık Zarara Doğru Gidiyor. Sektörde Rezervasyon İptalleri Başladı" - Son Dakika
Ekonomi

Polatoğlu: "Bu Eylemler Artık Zarara Doğru Gidiyor. Sektörde Rezervasyon İptalleri Başladı"

Polatoğlu: "Bu Eylemler Artık Zarara Doğru Gidiyor. Sektörde Rezervasyon İptalleri Başladı"

Tur Operatörleri Platformu Sözcüsü Cem Polatoğlu, "Türkiye'nin tarihini ve doğasını sunanlar ve pazarlayanlar olarak elbette ülkemizin tarihinin ve doğasının korunmasını istiyoruz."

04.06.2013 16:56

Tur Operatörleri Platformu Sözcüsü Cem Polatoğlu, " Türkiye'nin tarihini ve doğasını sunanlar ve pazarlayanlar olarak elbette ülkemizin tarihinin ve doğasının korunmasını istiyoruz. Ancak artık Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün dediği gibi mesaj alınmıştır. Bundan sonra herkes atacakları adımlarında dikkatli olacaktır. Artık eylemlerin durmasını arzu ediyoruz" dedi.

Polatoğlu yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan eylemi demokratik bir tepki olarak gördüklerini ve haklı bulduklarını söyleyerek, "Bu eylemler artık zarara doğru gidiyor. Sektörde rezervasyon iptalleri başladı. Gelecek günlerin ne olacağını da bilmiyoruz. Turist huzur ister. Mısır ve Tunus'ta yaşanan olayların üzerinden 2 yıl geçmesine karşın halen toparlayamıyorlar. Olaylar sonrası sektör olarak biz de bu riski taşıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Elbette demokrasinin yeşil olduğu yerde turizm yapmak istiyoruz" diyen Polatoğlu, şunları kaydetti:

"Demokratik arayışlara sıcak ve olumlu bakıyoruz. Türkiye'nin tarihini ve doğasını sunanlar ve pazarlayanlar olarak elbette ülkemizin tarihinin ve doğasının korunmasını istiyoruz. Ancak artık Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün dediği gibi mesaj alınmıştır. Bundan sonra herkes atacakları adımlarında dikkatli olacaktır. Artık eylemlerin durmasını arzu ediyoruz." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Polatoğlu: 'Bu Eylemler Artık Zarara Doğru Gidiyor. Sektörde Rezervasyon İptalleri Başladı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement