Son başvuru tarihi 30 Ekim! TÜBİTAK'a 34 personel alınacak - Son Dakika
Ekonomi

Son başvuru tarihi 30 Ekim! TÜBİTAK'a 34 personel alınacak

TÜBİTAK, Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü'nde görev yapmak üzere 34 personel istihdam edecek. Adayların 30 Ekim'e kadar başvuru yapması gerekiyor.

09.10.2020 08:17  Güncelleme: 10:44

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK), Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) bünyesinde görev yapmak üzere alınacak 32 Ar-Ge personeli ve 2 uzman olmak üzere toplam 34 kişi Kocaeli'de çalışacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 EKİM

Söz konusu pozisyonlar için 30 Ekim'e kadar başvuru yapılması gerekecek. Personel alımı için gerekli koşullar ve süreçler, kurumun "www.tubitak.gov.tr" internet adresinde yer alacak. Ayrıca Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarından bilgi edinilebilecek.

İş başvuruları, TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi "https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr" üzerinden de gerçekleştirilebilecek.

Son başvuru tarihi 30 Ekim! TÜBİTAK\'a 34 personel alınacak
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Son başvuru tarihi 30 Ekim! TÜBİTAK'a 34 personel alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANGARALI : KARDEŞİM BUNLARI HABER YAPMAYIN BU KURUMA İŞBAŞI YAPACAK KİŞİLER BELLİ YANDAŞLAR MAKARNACILAR KÖMÜRCÜLER BİATÇILAR HARAMİLER HARAMZADELER DİN MASKELİ SAKTE SÜSLÜMANLAR İŞBAŞI YAPACAK BURAYA HİÇ AKLINIZA GELİYORMU NORMAL BİR ÜNİVERSİTE MEZUNUNUN BURAYA İŞBAŞI YAPACAĞI AMA ZAMAN GELECEK BU TABULARIN HEPSİ YIKILACAK SORSANDA MÜSLÜMANIM DERLER HARAMİLER HARAMZADELER HERŞEYLERİ YALAN ÜZERİNE KURULU 2 2 Yanıtla

Advertisement