Gediz'deki Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık Binalarının Yapımı Devam Ediyor - Son Dakika
Emlak

Gediz'deki Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık Binalarının Yapımı Devam Ediyor

Gediz\'deki Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık Binalarının Yapımı Devam Ediyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde İl Özel İdare tarafından yaptırılan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık binalarının yapımı hızla ilerliyor. İnşaatın belirtilen takvimde tamamlanarak teslim edileceği bildirildi.

11.09.2023 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde İl Özel İdare tarafından yaptırılan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık binalarının yapımı devam ediyor.

İnşaatı devam eden Emniyet Müdürlüğü ve Hükümet Konağı yapımının belirtilen takvim günü içerisinde bitirileceği ve teslim edileceği bildirildi.

Gün geçtikçe yükselen Hükümet konağı ve Emniyet Müdürlüğü binası ile ilgili konuşan yüklenici firma yetkilisi Cumali Kara, inşaatımız hızla yükselmekte, sözleşmemizde yer alan tarihe kadar binalarımızı tamamlayacağız dedi.

Kara; "İşimiz devam ediyor. En hızlı şekilde taahhüt ettiğimiz noktalar üzerinde işimizi yapmayı taahhüt etmiş bulunmaktayız. Şu an şantiyemizde 50 kişi civarında vasıflı çalışanımız var. İnşaatımızla ilgili herhangi bir sorun bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.

Cumali Kara ayrıca, hizmet binalarını taahhüt ettiğimiz tarihte tamamlayarak teslim edeceğiz şeklinde konuştu.

10 Mayıs tarihinde başlayan Gediz Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü binası yapım işi 79 milyon 625 bin TL bedelle yüklenici firmaya verilmişti verilmişti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Emlak Gediz'deki Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık Binalarının Yapımı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement