Hayır' Standı Önünde 'Evet' Alkışı - Son Dakika
Genel

Hayır' Standı Önünde 'Evet' Alkışı

'Hayır' standı önünde 'Evet' alkışı Bursa'da'Hayır' standında anonsla yapılan evlilik teklifine gelen 'evet' cevabı, 'Hayır'cı vatandaşları da alkışlattıANTALYA - Antalya'da yaşayan Sinan Şahin'in kız arkadaşına yaptığı ilginç evlilik teklifi karşısında başta kız arkadaşı olmak üzere...

07.04.2017 11:38

'Hayır' standı önünde 'Evet' alkışı

Bursa'da'Hayır' standında anonsla yapılan evlilik teklifine gelen 'evet' cevabı, 'Hayır'cı vatandaşları da alkışlattı

ANTALYA - Antalya'da yaşayan Sinan Şahin'in kız arkadaşına yaptığı ilginç evlilik teklifi karşısında başta kız arkadaşı olmak üzere çevredekiler de ne yapacağını şaşırdı. Şahin, kız arkadaşı Gamze Makas'a evlenme teklifini 'hayır' standında mikrofonu eline alıp anonsla yaptı.

Finike'de turizmle uğraşan 25 yaşındaki Sinan Şahin, Bursa'ya düzenlediği tura, Kumluca ilçesinde yaşayan kız arkadaşı Gamze Makas'ı da götürdü. Şehir merkezinde tura katılan tatilcilerle birlikte gezen ikiliden Sinan Şahin, Ulu Camii önünde Cumhuriyet Halk Parti üyelerinde kurulmuş 'hayır' standına geldiği sırada, kız arkadaşından habersizce ayrılarak standa yöneldi.

Herkes 'hayır' propagandası bekliyordu

Buradaki görevlilerden 'Mikrofonla bir şey söyleyeceğim' diye müsaade isteyen Şahin'e, stanttaki görevlileri de izin verdi. Stant yetkilileri ve çevredeki vatandaşlar, mikrofonu eline alan Şahin'in referandum ile ilgili konuşacağını zannederken, Şahin, 'Başka bir şey söyleyeceğim' diyerek sözüne başladı ve hemen 50 metre ilerisinde her şeyden habersiz bir şekilde gezen kız arkadaşına seslendi. 'Benimle evlenir misin?' diyerek 'hayır' standından anons geçen Şahin'in bu sürprizi karşısında başta kız arkadaşı Gamze Makas dahil, 'hayır' standındaki yetkililer ile çevredeki vatandaşlar ne olduğunu şaşırdı.

'Hayır' standı önünde 'evet' alkışı

Standa doğru yönelen Gamze Makas'a bazı vatandaşlar 'hayır de', 'burası hayır standı' diye çağrıda bulunsa da, genç kız mikrofonu alarak 'evet' diye bağırdı. Bunun üzerine 'hayır' görüşlü stanttaki görevliler ile çevredeki vatandaşlar bu ilginç teklifin cevabını alkışlamak zorunda kaldı.

Hayır\' Standı Önünde \'Evet\' Alkışı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Hayır' Standı Önünde 'Evet' Alkışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement