Yılın İlk Gün Işığını 1200 Metre Yüksekte Karşıladılar - Son Dakika
Genel

Yılın İlk Gün Işığını 1200 Metre Yüksekte Karşıladılar

Yılın ilk gün ışığını 1200 metre yüksekte karşıladılar -Yılbaşını Denizli'de geçiren turistler gün doğumunu balon ile Pamukkale semalarında izledi -1200 metrede Pamukkale ve Honaz Dağı manzarası büyülüyorDENİZLİ - Denizli'de yeni yıla giren turistler sabah saatlerinde gün doğumunu izlemek için...

01.01.2018 19:27

Yılın ilk gün ışığını 1200 metre yüksekte karşıladılar

-Yılbaşını Denizli'de geçiren turistler gün doğumunu balon ile Pamukkale semalarında izledi

-1200 metrede Pamukkale ve Honaz Dağı manzarası büyülüyor

DENİZLİ - Denizli'de yeni yıla giren turistler sabah saatlerinde gün doğumunu izlemek için 1200 metre yükseklikte Pamukkale semalarında balon turu yaptı.

Denizli'de yeni yılın ilk gün doğumunu izlemek isteyen turistler sabah erken saatlerinde Pamukkale semalarında düzenlenen balon turuna katıldılar. Sabah erken saatlerinde başlayan ilk balon turuna katılan onlarca turist, 1200 metre yükseklikte gün doğumu izleme keyfini yaşadı. Denizli'de havanın güzel olması ile gün boyu balon turları da devam etti. Balon pilotu Yalın Can Adıgüzel, 1200 metre yükseklikte İHA mikrofonuna yaptığı açıklamada, yılın ilk uçuşlarına ilginin yoğun olduğunu belirterek "Yılın ilk uçuşları havanın güzel olması ile büyük ilgi görüyor. Yabancı turistlerden büyük ilgi görüyoruz" dedi.

Türk Hava Kurumu Gökçen Havacılık Pamukkale Balon İşletme Müdürü Nevzat Köse "Pamukkale'de balon turizm artarak devam ediyor. Yeni yılın ilk günü olmasına rağmen 300 yabancı turist gündoğumu gezisi yaptı. Pamukkale'de balon turizm her geçen gün artıyor. Balonu daha çok yabancılar tercih ediyor. Çinliler, Koreliler ve Japonlar daha çok tercih ediyor" dedi.

Balon turunda Pamukkale seyrinin yanı sıra Honaz Dağı başta olmak üzere Denizli'ye çevreleyen dağların bulut ve sis görüntüleri de turistler tarafından büyük beğeni alıyor.

Yılın İlk Gün Işığını 1200 Metre Yüksekte Karşıladılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Yılın İlk Gün Işığını 1200 Metre Yüksekte Karşıladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement